Το Σάββατο 18.11.2017 πραγματοποιήθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση μετόχων της ΠΑΕ Α.Ε.Λ. Το Σωματείο εκπροσωπήθηκε από τους κ.κ. Νάκα, Τσαγκάλη και Βαλιάκο, οι οποίοι παρέδωσαν στον Γραμματέα της Γ.Σ. κ. Μάρκου την παρακάτω επιστολή συνοδευόμενη από τα αναφερόμενα επισυναπτόμενα έγγραφα. Κατόπιν της ανάγνωσης της επιστολής στους μετόχους και την κατάθεσή της στα πρακτικά, οι εκπρόσωποι του Σωματείου αποχώρησαν, πριν την ψηφοφορία για την εκλογή του νέου Δ.Σ. της ΠΑΕ. ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤΟΚΌΛΛΟΥ:  950                                          ΛAΡΙΣΑ 18/11/2017,
ΠΡΟΣ :  Γενική Συνέλευση Μετόχων ΠΑΕ Α.Ε.Λ.

Κύριοι μέτοχοι,

Καταθέτουμε την παρούσα στα πρακτικά της σημερινής γενικής συνέλευσης, μαζί με τα επισυναπτόμενα έγγραφα, και περιορίζουμε τη συμμετοχή μας ως μέτοχοι του 10% και ιδρυτικό της Α.Α.Ε. Σωματείο στην επισήμανση των παρακάτω.

Αδυνατούμε και θεωρούμε μη σκόπιμο να προχωρήσουμε σε ουσιαστική συζήτηση με την μεγαλομέτοχο εταιρεία «Ανίκητο Άλογο» και τους εκπροσώπους αυτής όσο εκκρεμούν οι κάτωθι ενέργειες και δηλώσεις του μεγαλομετόχου κ. Κούγια και του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ, τις οποίες θεωρούμε ασύμβατες με την καλή και εν γένει συμφέρουσα λειτουργία της εταιρείας:

Άρνηση της Π.Α.Ε. να μας ενημερώσει θεσμικά για τις εκκαθαρίσεις των εντός έδρας αγώνων της ομάδας, τόσο για την προηγούμενη όσο και για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, παρά τα επανειλημμένα έγγραφα αιτήματά μας.

Εκκρεμότητα έκδοσης απόφασης διαχειριστικού ελέγχου της ΠΑΕ ΑΕΛ από αρμόδιο Δικαστήριο Λάρισας.

Ίδρυση ακαδημίας ποδοσφαίρου «ΑΣΤΡΑΠΗ-ΠΑΕ ΑΕΛ» με παραποίηση του σήματος της Α.Ε.Λ.

Έκδοση απόφασης από την ΠΑΕ απαγόρευσης ελεύθερης εισόδου των Ακαδημιών του Σωματείου μας στους αγώνες της ομάδας στο AEL FC ARENA.

Μήνυση του μεγαλομετόχου κ. Κούγια στο Δ.Σ. του Σωματείου μας.

Ανάληψη υπεράσπισης από τον κ. Κούγια των κατηγορουμένων για «παράνομη βία από κοινού κατά συρροή» μετά από αυτεπάγγελτη δίωξη Εισαγγελέα Λάρισας, εις βάρος μελών του Δ.Σ. του Σωματείου στα γραφεία μας.

Δημόσια δήλωση πώλησης της ΠΑΕ ΑΕΛ από τον κ. Κούγια ακολουθούμενη από νέα δήλωση περί μη πώλησης – δημιουργία αβεβαιότητας στην εταιρεία.

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΛ 27/9 (συνημμένο Νο1)

Συνέντευξη Τύπου κ. Κούγια και κατηγορίες προς το Σωματείο (συνημμένο Νο2).

Προσωπική Δήλωση κ. Κούγια και κατηγορίες προς το Σωματείο (συνημμένο Νο3).

Προσωπική Δήλωση κ.Κούγια κατά τμημάτων του Σωματείου και μελών του Δ.Σ. (συνημμένο Νο4).

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, αλληλογραφία με Γήπεδα Λάρισας Α.Ε. και απαγόρευση χρήσης σουϊτών από το Σωματείο (συνημμένο Νο5).

Προσωπική Δήλωση κ. Κούγια κατά του Σωματείου και του κ. Τσαγκάλη (συνημμένο Νο 6).

Για το Δ.Σ. της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                     ΣΟΦΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top