Αντιπροσωπεία της SuperLeague συναντήθηκε με την ΕΠΟ για το θέμα της αδειοδότησης πριν βγει ο κανονισμός! Διακανονισμός για τα οφειλόμενα προς τους διαιτητές. Για πρώτη φορά η ΕΠΟ, όπως αναφέρει το gazzetta αποφάσισε ν' ακούσει τα αιτήματα αλλά και τις προτάσεις της SuperLeague για το θέμα της αδειοδότησης πριν βγει ο κανονισμός! Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην ΕΠΟ με αντιπροσωπεία της SuperLeague με βασικό αντικείμενο συζήτησης τον κανονισμό αδειοδότησης.
Μάλιστα για να κάνει η SuperLeague τις τελικές της προτάσεις προς την ΕΠΟ χρειάστηκαν δύο συνεδριάσεις των νομικών συμβούλων των ΠΑΕ και μάλιστα εκφράστηκε από την διοργανώτρια αρχή η ικανοποίηση γιατί η ΕΠΟ αποδέχτηκε το μεγαλύτερο μέρος των προτάσεων! Κάτι που θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό βήμα ως προς την συνεργασία και την σχέση της με την Ομοσπονδία.

Κάποιες από τις προτάσεις είναι πως:
α) Δεν θα ανακαλούνται οι αδειοδοτήσεις των ομάδων μεσούσης της σεζόν κάτι που θεωρείται πολύ σημαντικό από την SuperLeague.
β) Δεν θα ισχύει η καθαρά αρνητική θέση των ΠΑΕ, όπως έγινε και πέρυσι. Είναι σκέλος επί των λογιστικών και των αυξησεων Μετοχικού Κεφαλαίου.
Θα γίνει μία ακόμα συνάντηση γιατί θα πρέπει να επαναδιατυπωθούν κάποιες άλλες προτάσεις που δεν υπάρχει ακόμα σύγκλιση απόψεων με την ΕΠΟ.

ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Ταυτόχρονα γινόταν γνωστό για το θέμα των χρεών προς τους διαιτητές πως έγινε ήδη ένας διακανονισμός για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι τον Ιανουάριο θα έχουν εξοφληθεί τα πάντα σε ότι έχει να κάνει με τους διαιτητές από προηγούμενες οφειλές (σ.σ. περσινές και όχι μόνο).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top