Ακόμα μία ήττα γνώρισε η ομάδα Νέων της ΑΕΛ. Συγκεκριμένα η ομάδα Κ20 του Απόλλωνα Σμύρνης νίκησε με 1-0 την αντίστοιχη της ΑΕΛ, σε αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League 2017-18, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Γόννων Λάρισας. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος για τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Σαχσανίδης στο 5 λεπτό. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες. Κι αυτό γιατί στο 70’ αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού ο Μακρής, με την ΑΕΛ να έχει ολοκληρώσει τις αλλαγές της και να μην μπορεί να τον αντικαταστήσει, ενώ στην εκπνοή του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μεσσήνης του Απόλλωνα Σμύρνης.
ΑΕΛ (Μ. Ζιάκας): Σαφαρίκας, Πλατάνας, Καρατάσιος, Δερμιτζάκης (49′ λ.τ.Βαφειάδης), Μακρής, Γαλεάδης, Νούσιος, Μορφάκης (60′ Γκαλγκανόπουλος), Κυρμιτσής, Καλούσης, Καραθάνος (46′ Μπιγκάνος).

Απόλλων Σμύρνης (Λ. Βελέντζας): Μαυρίδης, Γεωργακόπουλος, Διονέλλης , Σπίντζος, Τζιόλας, Κατσάρας, Σαχσανίδης (75′ Παπακωνσταντίνου), Κοκκόρης (64′ Σαβουλίδης), Χρήστου (77′ Ανδρεόπουλος), Σαρρηγιάννης, Μεσσήνης.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top