Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του κλειστού πρωταθλήματος MMSL με την ΑΕΛ Καναδά να γνωρίζει την ήττα με 2-1 από τον Απόλλωνα. Η ΑΕΛ ήταν κυρίαρχη, είχε την κατοχή, πολλές ευκαιρίες να σκοράρει, δοκάρια και το τελικό αποτέλεσμα είναι άδικο. Πρέπει να είναι η πιο άτυχη ομάδα ποδοσφαίρου.
Ο νεοαποκτηθείς μέσος Κέιμπραλ αγωνίστηκε μόλις δέκα λεπτά και αποχώρησε τραυματισμένος μετά από αγκωνιά αντιπάλου στο στόμα που τον έστειλε στο νοσοκομείο για ράμματα, χωρίς ο διαιτητής να δώσει έστω φάουλ. Η κακή διαιτησία συνεχίστηκε και έτσι προέκυψε το δεύτερο τέρμα του Απόλλωνα. Ο Πατσέκο σωριάστηκε από αντίπαλο στο κέντρο του γηπέδου, αλλά και πάλι δεν δόθηκε φάουλ. Ο παίκτης του Απόλλωνα σκόραρε ανενόχλητος σε αντεπίθεση, ενώ ο αμυντικός της ΑΕΛ παρέμενε πεσμένος στο κέντρο.

Μετά το τέλος του αγώνα ο διαιτητής πλησίασε τον προπονητή της ΑΕΛ και ζήτησε συγνώμη για τον μη καταλογισμό του φάουλ.
«Είναι πολύ αργά τώρα. Αυτός ο διαιτητής μας έχει κοστίσει πολλά παιχνίδια. Δεν έπρεπε να είναι διαιτητής. Είναι εξαιρετικά προκατειλημμένος και το έδειξε πάλι απόψε», σχολίασε ο προπονητής της ΑΕΛ, ο οποίος στη συνέχεια ανέφερε:

«Οι σκέψεις μας είναι στον Ρούμπεν Κέιμπραλ. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Ο Απόλλωνας δεν άξιζε να κερδίσει αυτόν τον αγώνα.
Ο δεύτερος γύρος της περιόδου αρχίζει την επόμενη εβδομάδα. Είμασταν σε αυτή τη θέση την περασμένη περίοδο. Πιστεύω στους παίκτες μου. Έχουμε ομάδα υψηλού διαμετρήματος, υψηλής ποιότητας. Οι παίκτες μου γνωρίζουν πώς να κερδίζουν και τι χρειάζεται για να το επιτύχουν. Θα νικήσουμε. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Ευτυχές Νέο Έτος σε όλους. Είθε ο Κύριος να ευλογεί όλους με υγεία και ευημερία σε αυτό το νέο έτος!».

Την προσεχή Παρασκευή, 21:45, αντίπαλος της ΑΕΛ θα είναι η Ρουμανία.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top