Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΛ για το σαββατιάτικο εκτός έδρας ματς με το Εθνικό για την 10η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Οι βυσσινί θα παραταχθούν με τα γνωστά πλέον προβλήματα, καθώς ο Χρήστος Χασανίδης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Σωκράτη Ναούμη και του Χρήστου Γκογκίδη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και η επιστροφή τους στους αγωνιστικούς χώρους θα γίνει την νέα χρονιά. Παρά τις απουσίες οι βυσσινί καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας δούλεψαν σκληρά για να αντιμετωπίσουν τον Εθνικό, μια ομάδα που βρίσκεται στην ίδια βαθμολογική κατάσταση με την ΑΕΛ.

Δηλώσεις
Ο Αποστόλης Τριανταφύλλου, συνεργάτης του Χρήστου Χασανίδη για το ματς με τον Εθνικό δήλωσε: «Εμείς θα τα αντιμετωπίσουμε το ματς χωρίς άγχος καθώς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε. Ο Εθνικός από την άλλη έρχεται από αρνητικά αποτελέσματα, άρα για αντιμετωπίζει το ματς σαν τελικό. Θα παίξουμε χωρίς άγχος λοιπόν και θα προσπαθήσουμε για τη νίκη που θα μας κάνει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top