Δείτε αναλυτικά τι είπε ο επιθετικός της ΑΕΛ, Νίκος Γιαννιτσάνης, μετά τη λήξη της εντός έδρας αναμέτρησης με την Ξάνθη, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι.
Αναλυτικά ο Νίκος Γιαννιτσάνης
«Γίνεται συνήθεια το φαινόμενο, είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί είναι από αυτές τις νίκες που σου δίνουν ψυχολογία και δύναμη για την συνέχεια. Όπως φάνηκε και στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες ανοιχτήκανε. Θέλανε και οι δύο ομάδες τη νίκη για τους δικούς τους λόγους. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, χαρούμενοι και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε. Ήταν μία νίκη που μας έφθασε πιο ψηλά και πιο κοντά στο στόχο που έχουμε».

Το κλειδί αυτής της νίκης είναι η πίεση στο δεύτερο ημίχρονο και ότι δεν τα παρατήσατε ακόμα και στις καθυστερήσεις;
«Νομίζω αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Είχαμε μια θέληση την οποία και δείξαμε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, γι αυτό ανοιχτήκαμε εμείς και υποχώρησε η Ξάνθη. Νομίζω ήταν ένα παιχνίδι, που όποιος θα έβαζε το γκολ θα κέρδιζε. Ευτυχήσαμε να το κάνουμε εμείς γι' αυτό και είμαστε και χαρούμενοι».

Βγάλατε τρομερή ένταση στο γκολ στο πανηγυρισμό γενικά γίνανε πολλά πράγματα. Είναι μόνο οι τρεις βαθμοί, με τη λήξη ενός αγώνα ή είναι ότι αισθάνεστε πίεση ως ποδοσφαιριστές; 
«Σίγουρα όταν παίζουμε ειδικά στο γήπεδο μας, ο μόνος στόχος είναι η νίκη, όποια ομάδα και αν αντιμετωπίζουμε. Γι΄αυτό ήταν έντονος ο πανηγυρισμός, γιατί είναι στο τέλος, γιατί είναι ότι το θες πολύ και νομίζω φάνηκε κιόλας γιατί πιέσαμε αρκετά τον αντίπαλο και καταφέραμε να σκοράρουμε».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top