Για την 3η αγωνιστική του κλειστού πρωταθλήματος MMSL η ΑΕΛ Καναδά αντιμετώπισε την Ολλανδική Taxandria. Για άλλη μια φορά η ΑΕΛ παρουσίασε το ίδιο πρόσωπο στο ξεκίνημα και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Οι αντίπαλοι έβαλαν όλους τους παίκτες στην άμυνα και η κατοχή ανήκε ολοκληρωτικά στην ΑΕΛ, φτάνοντας στο 75%.
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισόπαλο με 2-2. Πέντε λεπτά πριν τη λήξη η ΑΕΛ πέτυχε το νικητήριο τέρμα και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους «βυσσινί» νικητές με 2-3.

Για την ΑΕΛ σκόραραν οι Μάρλοου (2), Ντ. Ολιβέιρα.

Την προσεχή Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 19:00, η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο και αήττητη Σπόρτινγκ.
Αξίζει να επισημανθεί ότι έγινε επέκταση του BMO centre με την προσθήκη δύο νέων γηπέδων και ο νέος συνθετικός τάπητας δυσκολεύει τις ομάδες που αγωνίζονται σ’ αυτούς τους χώρους.

Μετά τον αγώνα ρωτήθηκε ο εκ των αρχηγών της ΑΕΛ Νταν Πατσέκο να σχολιάσει τον αγώνα.
«Είμασταν καλύτεροι και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά η μπάλα δεν πήγαινε μέσα. Οι αντίπαλοι κλείστηκαν πίσω παρκάροντας το λεωφορείο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και μας δυσκόλεψαν αρκετά. Ευτυχώς βρήκαμε τρόπο να σκοράρουμε».

Ο Κιθ Άντριου έκανε το δικό του σχόλιο για τον αγώνα.
«Δεν έχω πολλά να πω. Είχαμε αργό ξεκίνημα και αποδιοργανωθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα και πήραμε τη νίκη. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε με τον επόμενο αγώνα».

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top