Παρά τη μικρή διαφορά στο σκορ, η ΑΕΛ δεν κινδύνεψε και για πρώτη φορά σ’ αυτή την περίοδο πέτυχε πρώτη τέρμα. Η πίεση ανάγκασε τους Σκωτσέζους να κάνουν πολλά λάθη με αποτέλεσμα οι «βυσσινί» να έχουν πολλές ευκαιρίες να σκοράρουν. Ο Σκωτσέζος τερματοφύλακας πραγματοποίησε πολλές μεγάλες αποκρούσεις για να διατηρήσει το σκορ χαμηλά. Στο ημίχρονο η ΑΕΛ προηγήθηκε 3-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ μπήκε δυνατά, με έλεγχο στο παιχνίδι και κατοχή μπάλας. Οι εξαιρετικές αποκρούσεις του Σκωτσέζου τερματοφύλακα συνεχίστηκαν, ενώ η μεσαία γραμμή της ΑΕΛ δεν επέτρεπε την ανάπτυξη των αντιπάλων.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε την ΑΕΛ νικήτρια με 5-3.
Για την ΑΕΛ σκόραραν: Άντριου (2), Αλέξις, Τζ. Ολιβέιρα, Κέιμπλεκ.
Επόμενος αγώνας της ΑΕΛ, την προσεχή Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου, 18:45, με τον Απόλλωνα.

Μετά τον αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ, Μίλτον Γουγουλιάς, δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποψινό αποτέλεσμα. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες. Μπήκαν δυνατά, πίεσαν τους Σκωτσέζους με αποτέλεσμα να τους αναγκάσουν σε λάθη και να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες για εμάς. Οι επιθετικοί μας, Άντριου και Κοέλιο, ήταν ασταμάτητοι. Οι μέσοι μας σύνδεσαν τις γραμμές και αναχαίτισαν τους Σκωτσέζους. Η άμυνά μας ήταν υπέροχη. Παίζουμε με σιγουριά και πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι. Πρέπει να πάμε το παιχνίδι μας σε άλλο επίπεδο. Γνωρίζω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα. Έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο την επόμενη εβδομάδα, τον Απόλλωνα. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι οι παίκτες μας θα είναι έτοιμοι γι’ αυτόν τον αγώνα.
Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους οπαδούς μας στην Ελλάδα και τον Καναδά και στις οικογένειές τους Καλά Χριστούγεννα. Είθε ο Θεός να σας δίνει υγεία, αγάπη, ευλογίες και όλα σας τα όνειρα να πραγματοποιηθούν.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας».

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top