Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του κλειστού πρωταθλήματος MMSL η ΑΕΛ Καναδά αντιμετώπισε την πρωτοπόρο, με μόνο νικηφόρα αποτελέσματα, Σπόρτινγκ. Ο αγώνας ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολος, αλλά τα πράγματα έγιναν χειρότερα με δεδομένες απουσίες παικτών της ΑΕΛ, η οποία μοιραία δέχτηκε βαριά ήττα με 7-3. Τελευταία φορά που δέχτηκε επτά (7) τέρματα η ΑΕΛ ήταν στις 15 Νοεμβρίου 2013, στην ήττα από την Acoriano με 7-0.
Οι «βυσσινί», όπως το συνηθίζουν φέτος, ξεκίνησαν και πάλι νωθρά και μόλις στο 5ο λεπτό βρέθηκαν να χάνουν με 4-0! Δείχνοντας ψυχικά αποθέματα αντέδρασαν και μείωσαν σε 4-2, με τέρματα των Σιμόες και Βεργυρή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Σιμόες, ενώ ζήτησε και πέναλτι που δεν έδωσε ο διαιτητής. Ένα επιπόλαιο τέρμα στη συνέχεια ανέβασε το σκορ στο 5-2, αλλά η ΑΕΛ ξαναπροσπάθησε και κατάφερε να μειώσει σε 5-3. Δύο απρόσμενοι τραυματισμοί, του αμυντικού Κερ και του τερματοφύλακα Ρόσι, έφεραν αλλαγές. Στη θέση του τερματοφύλακα αγωνίστηκε ο Πατσέκο, αλλά η κούραση και η λειψανδρία είχαν ως αποτέλεσμα άλλα δύο τέρματα για την Σπόρτινγκ, με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει τελικό σκορ 7-3.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top