Με 3-0 ηττήθηκαν οι άνδρες της ΑΕΛ από την ομάδα της Καρδίτσας. Δίνοντας στην αρχή των δύο πρώτων σετ την εντύπωση ότι  θα είχε τον πρώτο λόγο στο ντέρμπι της κατηγορίας τα επιπόλαια λάθη στο σερβίς και την υποδοχή καθώς και η έλλειψη σθένους κόστισαν ακριβά και οδήγησαν σε αναμενόμενη ήττα.
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Ν.Καλαθάς δήλωσε: Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων και δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε.Δε μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι περισσότερο αυτοκτονώντας στο πρώτο σετ και δεν ήμασταν αρκετοί στα επόμενα δύο. Ο ΣΠΑΚ δίκαια νίκησε,έδειξε τι ζητούσε από αυτό το ματς και το πήρε άξια! Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και καλές γιορτές. Όσο για εμάς πολλά πράγματα θα αλλάξουν ριζικά σε όλους τους τομείς.

Τα σετ: 25-21, 25-17, 25-15

ΣΠΑΚ (Φ. Αλεξίου): Τ. Παπαγεωργίου, Γιαννουσάς, Θάνος, Βαϊόπουλος, Καρράς, Μαλλιώρας, Αναγνώστου, Φ. Αλεξίου, Ρεζκ, Γεωργίου, Χειμωνέττος (λ), Φατόλας (λ), Χατζάτογλου, Ντόμπρα.

ΑΕΛ (Ν. Καλαθάς): Μαντάρας, Κοτίτσας, Βασιλάκος, Τσιώλης, Αλεξόπουλος, Ισλαμάι, Παπαστεργίου, Γρούσπας (λ), Κόκκας, Ματούλας, Σαμιώτης, Αρχοντής, Δορδοκίδης, Καβαδίας (λ).
 
ΑΕΛ © 2019. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top