Ο προπονητής της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης, μίλησε στην εφημερίδα "Ελευθερία" για την πορεία της ομάδας, αλλά και την μεταγραφική ενίσχυση. Αναλυτικά ο Ηλίας Φυντάνης
«Ξεκινάμε σε λίγες μέρες τον δεύτερο γύρο, χωρίς άγχος και χωρίς να βάλουμε κάποιο στοίχημα, αφού ξέρουμε ότι πολύ καλά ότι η δουλειά που έχουμε κάνει δεν είναι τυχαία και γι αυτό η ομάδα από τους δύο βαθμούς, έφθασε στους είκοσι. Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανένα, δεν υπάρχει άγχος, ούτε η εικονική πίεση παρά μόνο η προσήλωση στο στόχο μας, που είναι η κατάκτηση μιας θέσης ανάμεσα σε 5η και 10η, όπως το έθεσε από την αρχή η διοίκηση της ομάδας. Βλέπω όμως μια προσπάθεια ορισμένων να ανεβάσουν τον πήχη ή να περιμένουν ένα άσχημο αποτέλεσμα. Η ομάδα θα έχει και άσχημα αποτελέσματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Προσπαθούμε για το καλύτερο και στο τέλος να τερματίσουμε στις θέσεις που έχουμε βάλει ως στόχο».

Για την μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΛ;
«Επιλέξαμε παίκτες καλούς που έρχονται, με ένα βασικό κριτήριο να έχουν πολλές συμμετοχές, στην ομάδα που αγωνίζονταν. Τους παρακολουθούσαμε και κρίναμε ότι είναι ικανοί για την ομάδα. Θα φύγουν ορισμένοι, αλλά οι αλλαγές είναι περιορισμένης κλίμακας. Θέλουμε να προσέξουμε και τους νέους παίκτες, όπως τον Δερμιτζάκη και τον Καρατάσιο, που αποτελούν μέλλον για την ΑΕΛ».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top