Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, για την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΛ.
Αναλυτικά ο Μπάμπης Τεννές:
«Άσχημο απόγευμα για μας, άσχημο αποτέλεσμα. Μας το φύλαγε στο τέλος του πρώτου γύρου και λίγο πριν από τις γιορτές. Δύο λάθη δικά μας έφεραν την αντίπαλη ομάδα να προηγείται με 2-0 και μετά όσο και αν προσπαθήσαμε δεν καταφέραμε να μπούμε στο παιχνίδι. Έτσι κάναμε μια ήττα που μας στενοχωρεί πάρα πολύ αλλά που δεν νομίζω ότι μας βγάζει από το στόχο μας που είναι ο ίδιος, δηλαδή η σωτηρία της ομάδος. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για τη νίκη της».

Σχετικά με τον Βάντερσον: 
«Ο Βάντερσον είναι παίκτης της ομάδας. Δεν υπάρχει σιωπηλά τιμωρημένος, είναι φανερά. Το μέχρι πότε εξαρτάται από τον ίδιο, παρά από εμάς.»

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας: 
«Η αμυντική λειτουργία της ομάδας μας γενικά κι επειδή λείπουν κάποιοι παίκτες στους τελευταίους αγώνες, δεν είναι όπως ήταν στην αρχή του πρωταθλήματος. Παρασυρόμαστε εύκολα, δεν έχουμε την οργάνωση που πρέπει και νομίζω ότι όπως την πατήσαμε με τον Παναιτωλικό, την πατήσαμε και σήμερα.»

Για το άσχημο ξεκίνημα στα τελευταία παιχνίδια: 
«Εγώ νομίζω ότι τον έλεγχο του παιχνιδιού τον έχουμε από το ξεκίνημα, απλώς είναι αυτό που είπα. Κάνουμε κάποια αβίαστα λάθη κι εκεί πληρώνουμε την αδυναμία της οργάνωσης στην άμυνα. Δε νομίζω ότι η ομάδα δεν μπαίνει καλά. Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού καλά μπαίνει.»

Για τον Αναστασιάδη: 
«Αντιμετωπίζει ακόμη κάποιο πρόβλημα, αλλά νομίζω μετά τις γιορτές θα είναι απολύτως έτοιμος.»

Για την μεταγραφική ενίσχυση: 
«Να περάσει κι αυτό το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και μετά το τέλος αυτού του παιχνιδιού, θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα. Αυτή τη στιγμή δεν αλλάζει τίποτα. Αυτή είναι η ομάδα μας, θα παίξει και με τον Παναθηναϊκό και μετά θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top