Ουδεμία απόφαση υπάρχει από την ιδιοκτησία και τον προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΛ για την αποχώρηση ποδοσφαιριστών μας μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Εκτός των Ναβάρρο και Κόντορ, οι οποίοι ζήτησαν οι ίδιοι να αποχωρήσουν και η ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε δεκτό το αίτημα τους και αυτό θα γίνει μετά το παιχνίδι κυπέλλου με την Ξάνθη στις 21/12/2017, για κανέναν άλλο ποδοσφαιριστή που είναι στο ρόστερ δεν έχει υπάρξει ούτε καν συζήτηση μεταξύ του κ. Κούγια και του κ. Φυντάνη μέχρι τώρα.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ γνωρίζει ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές στη συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο και αυτό απεδείχθη την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου 2017, όταν μάλιστα μετά από δοκιμές από έναν καταξιωμένο προπονητή σαν τον κ. Τσιώλη και θετικές του εισηγήσεις αποκτήθηκαν 10 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και διεθνείς εν ενεργεία στις χώρες τους, οι οποίοι προσέφεραν ελάχιστα στην ομάδα, στοίχισαν πάρα πολλά χρήματα κι εκτός των  Αντνάν Αγκάνοβιτς και Κωνσταντίνου Θεοδωρόπουλου κανείς δεν απέδειξε ότι αξίζει να φοράει την βαριά και ένδοξη φανέλα της ΑΕΛ.

Πληροφορηθήκαμε τα σχετικά δημοσιεύματα και η μόνη ερμηνεία την οποία μπορούμε να δώσουμε είναι ότι κάποιοι στην Αθήνα θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα παραμονή κρισίμων αγώνων με δύο πολύ αξιόλογες ομάδες, με Λαμία εκτός στο πρωτάθλημα και Ξάνθη εντός στο κύπελλο και προσπαθούν να διαταράξουν την ηρεμία της ομάδος, η οποία μας έχει οδηγήσει και στα τελευταία εξαιρετικά αποτελέσματα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top