Μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων η ΑΕΛ Καναδά καλείται απόψε (20:00) ν’ αλλάξει ρότα και να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει προκειμένου να κοιτάξει στα μάτια την δεύτερη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα, την Acoriano. Το όνομα της αντιπάλου της ΑΕΛ έχει πορτογαλικές ρίζες και αφορά τα ηφαιστειογενή νησιά Αζόρες (Açores), κάτοικοι των οποίων μετανάστευσαν τον 17ο αιώνα σε Βραζιλία, Καναδά και ΗΠΑ. Το 1976 οι Αζόρες απέκτησαν ειδικό καθεστώς αυτονομίας από την Πορτογαλία, ως Αυτόνομη Περιφέρεια των Αζορών, ενώ οι τοπικές επαρχίες καταργήθηκαν.
Ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός και νίκη της ΑΕΛ θα προσδώσει ελπίδες για άνοδο. Η Acoriano διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας και υπερτερεί και στην επίθεση της ΑΕΛ, η οποία φέτος αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα στην αμυντική λειτουργία της.

Ο Μίλτον Γουγουλιάς επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας και επισημαίνει:
«Δεν θέλω να βλέπω την ομάδα μας σ’ αυτή την κατάσταση. Έχουμε παραμερίσει και τώρα ήρθε η ώρα ν’ αναρωτηθούν οι παίκτες «Πόσο καίγονται για τη νίκη; Πόσο καίγονται για την άνοδο; Πόσο καίγονται γι’ αυτή την κατηγορία;» Είμαστε η Λάρισα και το αίμα μας είναι βυσσινί. Θα παλαίψουμε ν’ αποδόσουμε την τιμή που αξίζει στη φανέλα μας».

Για τον αποψινό αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ θα έχει στην διάθεσή του:
Τερματοφύλακας: Σιλίνσκι
Αμυντικοί: Πατσέκο, Μούσα, Αλέξις
Μέσοι: Σιμόες, Μάρλοου, Κέιμπλεκ, Βεργυρής
Επιθετικός: Άντριου
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top