Η ΑΕΛ συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και έκανε διπλό στη Λαμία, επικρατώντας με 2-0 της τοπικής ομάδας, με δύο τέρματα του μεγάλου πρωταγωνιστή του ματς, Μίλος Ντέλετιτς. Η ομάδα της ΑΕΛ με αντεπιθέσεις στο πρώτο ημίχρονο είχε ευκαιρίες με τον Σάντι Κρίζμαν στο 8' και τον Αντνάν Αγκάνοβιτς στο 9', άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό με το Ντέλετιτς και πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον ίδιο παίκτη στο 31ο λεπτό. Η Λαμία μπορεί να είχε την κατοχή αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Δεν μέτρησε σωστά του Βουό στο 37’, καθώς ήταν σε αντικανονική θέση, ενώ η πιο σημαντική ευκαιρία για τη Λαμία ήταν το δοκάρι με τον Αναστασόπουλοστο 48'. Η ΑΕΛ οπισθοχώρησε αρκετά και έδωσε χώρο στους γηπεδούχους, που όμως δεν κατάφεραν τίποτα.
Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Παντελιάδης (28' Τσούκαλος), Κουκόλης, Όμο, Βασιλαντωνόπουλος, Καραγιάννης, Μπλάζιτς, Πίτι (61' Φράγκος), Αναστασόπουλος (55' Μπουλούλης), Βουό

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Ντέλετιτς, Ναζλίδης (90+2' Γιαννιτσάνης), Αγκάνοβιτς (79' Μπάλλας), Κρίζμαν (88' Μασούρας)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top