Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Θωμάς Ναζλίδης, αναφέρθηκε για την πορεία της ομάδας του, για την καριέρα του και την απόδοσή του, όπως επίσης και για το φετινό πρωτάθλημα της Super League, μιλώντας στο Metropolis. Αναλυτικά ο Θωμάς Ναζλίδης
Για την πορεία της ΑΕΛ: 
«Η ομάδα είναι σε πολύ καλή φόρμα και παίρνει αυτό που ζητάει μέσα στο γήπεδο. Ο προπονητής μας ξέρει την ελληνική πραγματικότητα, μας μίλησε με την γλώσσα της αλήθειας και μετά η ομάδα πήρε ψυχολογία και δείχνει αυτή την εικόνα που βλέπουμε όλοι».

Για την φετινή προσωπική του απόδοση: 
«Πάντα έχω υψηλούς στόχους και θέλω πάντα το καλύτερο για την ομάδα μου και για εμένα. Τώρα αν θα είναι περισσότερα τα γκολ ή αν θα είναι μεγαλύτερη η διάρκεια της ομάδας, για μένα είναι το ίδιο».

Για την συνεργασία του με τον Περόνε μέσα στο γήπεδο: 
«Ο Περόνε είναι ένας πολύ καλός παίκτης και μου αρέσει να παίζω μαζί του, γιατί καταλαβαινόμαστε με κλειστά τα μάτια. Ξέρει πώς να κινηθεί και ξέρει πολύ καλά την θέση που αγωνίζεται».

Για το Κύπελλο Ελλάδας: 
«Έχουμε πολύ μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση απέναντι στην Ξάνθη, αλλά είναι ποδόσφαιρο και έχουμε δει να γίνονται πολύ μεγάλες ανατροπές. Πρέπει να πάμε σοβαρά για να τελειώσουμε την υπόθεση πρόκριση. Στην άκρη του μυαλού μας όλοι έχουμε την διάκριση, αλλά πάμε βήμα βήμα».

Για την καλή αμυντική γραμμή της ομάδας: 
«Άμα μια γραμμή της ομάδας δεν δουλεύει, τότε όλη η ομάδα θα είναι κομμένη. Πρέπει όλες οι γραμμές να δουλεύουν αρμονικά για να υπάρχει αποτέλεσμα».

Για το συμβόλαιό του: 
«Το συμβόλαιό μου έχει ισχύ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι».

Για την μέχρι στιγμής καριέρα του και τους στόχους του: 
«Το όνειρό μου ήταν αυτό που έχει ήδη γίνει. Ο καθένας όταν ξεκινάει βλέπει κάποια πράγματα και λέει μακάρι να ήμουν εκεί. Στο μυαλό μου είχα να φτάσω σε υψηλό επίπεδο και τα κατάφερα».

Για την ποιότητα της Super League: 
«Το φετινό πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό, αλλά η ποιότητα είναι χαμηλότερη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αν δούμε τι παίκτες ερχόντουσαν τα προηγούμενα χρόνια στις ομάδες, θα καταλάβουμε την διαφορά. Ο ξένος παίκτης πρέπει να έρθει για να κάνει την διαφορά. Αν έρθει και είναι ίδιος με τον Έλληνα, τότε καλύτερα να παίζουν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές. Πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη στήριξη, γιατί δεν μπορεί να έρχεται ο ξένος και να έχει στήριξη για δέκα παιχνίδια και ο Έλληνας να μπαίνει για ένα παιχνίδι και να είναι με το πιστόλι στον κρόταφο».  
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top