Την αισιοδοξία του για το ότι η ΑΕΛ, μπορεί να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League, εξέφρασε ο αριστερός μπακ της ΑΕΛ, Φερνάντο Γουάλας. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία της ΑΕΛ, είναι ο Γουάλας Φερνάντο Περέιρα. Ο Βραζιλιάνος μπακ, μίλησε σε ιστοσελίδα της χώρας του, futebolinterior, για την πορεία της ΑΕΛ και τους στόχους που έχει ο σύλλογος για τη φετινή σεζόν. Αναλυτικά ο Φερνάντο Γουάλας
«Έχουμε εξελιχθεί πολύ τις τελευταίες εβδομάδες πραγματοποιώντας θετικές εμφανίσεις και κερδίζοντας αυτοπεποίθηση μέρα με τη μέρα. Θέλουμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο στα επόμενα παιχνίδια. Η ομάδα εργάζεται σωστά και έχει τα φόντα να συνεχίσει την καλή πορεία της και στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος».

Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας του δήλωσε: 
«Ο στόχος μας είναι να πάρουμε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League. Είναι πιθανό και μπορούμε να το καταφέρουμε. Επιπλέον, θέλουμε να σφραγίσουμε την πρόκρισή μας στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου και να προχωρήσουμε όσο μπορούμε στη διοργάνωση. Έχουμε πιθανότητες και είναι στο χέρι μας».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top