Η ρομαντικότερη και καλύτερη πρόταση γάμου έγινε στο AEL FC ARENA. Ο Γιάννης αποφάσισε να κάνει μια ξεχωριστή πρόταση γάμου στην κοπέλα του με ένα ιδιαίτερο τρόπο και ο σκηνοθέτης του ΑΕΛ FC ARENA Πασχάλης Μάντης έκανε  τα πάντα για να τον βοηθήσει... Ο γαμπρός του ζήτησε να τον βοηθήσει να κάνει πρόταση στην κοπέλα του live και να μεταδίδεται η εικόνα του στα  video wall του γηπέδου  και φυσικά να έχει οπτική επαφή μαζί της για να δει αν θα δεχθεί..... η σκηνοθεσία στήθηκε άψογα και η νεαρή κοπέλα δεν πίστευε στα μάτια της......
Στην συνέχεια φυσικά είπε το  ναι  εν μέσω χειροκροτημάτων απ όλο το γήπεδο.
Όταν μάλιστα κατευθύνθηκε προς το σημείο  της κοπέλα του έκανε και δεύτερη αυτη τη φορά κοντινή πρόταση γάμου και   αποθεώθηκε από τους φιλάθλους της ομάδας.
Να σημειωθεί ότι το ποιο δύσκολο στην όλη επιχείρηση ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ήταν το να ξεφύγει στο ημίχρονο του αγώνα από τη κοπέλα του και να βρεθεί στο control room του γηπέδου που δεν ήταν και το πιο εύκολο πράγμα...οπότε με πρόφαση πόνο στην κοιλιά το κατάφερε  και εκεί στήθηκε όλο το σκηνικό που θα δείτε.... από μας να ΖΗΣΕΤΕ!!!!!
 
ΑΕΛ © 2019. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top