Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στους προπονητές μας για την μετά από 11 ολόκληρα χρόνια πρόκριση μας στους καλύτερους 8 του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ΠΑΕ ΑΕΛ όμως παρά την εξαίρετη φιλοξενία - εκτός γηπέδου και εξεδρών- της επίσημης Ξάνθης στον κ. Αλέξη Κούγια και στον παλιό αρχηγό της ΑΕΛ κ. Δημήτρη Αβραμούλη, θέλει να εκφράσει την απόλυτη δυσαρέσκεια της τόσο για την απάνθρωπη συμπεριφορά σε ποδοσφαιρικό επίπεδο των ποδοσφαιριστών της Ξάνθης εις βάρος των παικτών μας, αλλά και τη χυδαία συμπεριφορά των δήθεν επισήμων της Ξάνθης προς τον κ. Αλέξη Κούγια, ο οποίος, όπως πάντα χωρίς συνοδούς, παρακολούθησε τον αγώνα ευρισκόμενος κοντά στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές.
Οι εξυβρίσεις, οι χυδαίες εκφράσεις ακόμα και από ηλικιωμένους ανθρώπους εις βάρος του κ. Αλέξη Κούγια παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ Ξάνθη κ. Άρη Πιαλόγλου, ο οποίος δεν έκανε καμία προσπάθεια να τον προστατεύσει, θα μας μείνουν αξέχαστα γεγονότα.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ σε κάθε παιχνίδι στο γήπεδο της φιλοξενεί όλους τους παράγοντες, αλλά και τους προσκεκλημένους όλων των αντιπάλων ομάδων με τον πλέον υποδειγματικό τρόπο, γι αυτό και μέχρι σήμερα έχει εισπράξει μόνο ευχαριστίες και αυτή η συμπεριφορά στο γήπεδο της Ξάνθης ήταν για μας μια δυσάρεστη έκπληξη.
Δυσάρεστη έκπληξη για μας όμως, ελπίζουμε και για τον παρατηρητή διαιτησίας, απετέλεσε η διαιτησία του διαιτητού Κέζου, ο οποίος στα πρώτα λεπτά δεν μας έδωσε πέναλτι το οποίο θα έδινε και ο Πρόεδρος της Ξάνθης, σε όλα τα λεπτά ανέχτηκε το ξύλο που έριχναν οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης στους ποδοσφαιριστές μας, μη τιμωρώντας τους έστω και με κίτρινη κάρτα, ενώ ορισμένα χτυπήματα ήταν για απευθείας κόκκινη κάρτα, απέβαλε τον ποδοσφαιριστή μας Ντέλετιτς στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα δίνοντας του δεύτερη κίτρινη κάρτα χωρίς αυτός στην κυριολεξία να διαπράξει οποιαδήποτε παράβαση και μετά από αυτό έκανε τα πάντα για να αποκλειστούμε.
Ευτυχώς δεν αποκλειστήκαμε.
Δεν αποδίδουμε σε καμία περίπτωση δόλο στον συγκεκριμένο διαιτητή, αλλά καλό θα είναι η ΚΕΔ να δει το βίντεο του αγώνα και να πάρει σωστές αποφάσεις.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ κατά τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου είναι πολύ προσεκτική στις ανακοινώσεις της για τη διαιτησία, αλλά η σημερινή μας ανακοίνωση, η οποία γίνεται μετά από μια πανηγυρική πρόκριση, γίνεται μόνο από το ενδιαφέρον μας για την πρόοδο του ποδοσφαίρου και την με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωση του καλύτερου πρωταθλήματος των τελευταίων 22 ετών, τόσο από πλευράς διαιτησίας, όσο και από πλευράς ανταγωνιστικότητας των ομάδων.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top