Η ΠΑΕ ΑΕΛ ζήτησε να μην βρεθεί ούτε στα αποδυτήρια του AEL FC Arena, ο Ισπανός προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, στο παιχνίδι του Σαββάτου (20/01, 19:30), ΑΕΛ-ΑΕΚ για τη 18η αγωνιστική της Super League. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθαρίζουν πως ο Μανόλο Χιμένεθ έχει τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου μόνο στον αγωνιστικό χώρο και πως μπορεί κανονικά να βρεθεί στα αποδυτήρια των «κιτρινόμαυρων». Η διοίκηση της ΑΕΚ φρόντισε να ενημερώσει για τη φύση της τιμωρίας του Ισπανού τεχνικού, με αφορμή την ανακοίνωση της ΑΕΛ, με την οποία ζητάει να μην επιτραπεί στον προπονητή της ΑΕΚ η πρόσβαση και στα αποδυτήρια του γηπέδου. Παράλληλα παραθέτουν από τον πειθαρχικό κανονισμό το πώς ορίζεται ο αγωνιστικός χώρος και πως ο χώρος των αποδυτηρίων.

Αναλυτικά:
Αγωνιστικός χώρος: Ο χώρος που περικλείεται από τις εξέδρες ή την εσωτερική περίφραξη του γηπέδου και περιλαμβάνει τον αγωνιστικό χώρο, την περιμετρική αυτού έκταση, τις τεχνικές περιοχές με τους πάγκους των αναπληρωματικών και των αξιωματούχων του αγώνα και διαθέτει πρόσβαση στο χώρο αποδυτηρίων.
Χώρος αποδυτηρίων: Ο χώρος αυτός περιλαμβάνει τα αποδυτήρια των ομάδων και των αξιωματούχων του αγώνα καθώς και τους διαδρόμους που οδηγούν σε αυτά.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top