Δείτε αναλυτικά τι είπε μετά τη λήξη της εκτός αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης ο συνεργάτης του Ηλία Φυντάνη, βοηθός προπονητή της ΑΕΛ, Ανδρέας Λαυδαριάς, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά o Ανδρέας Λαυδαριάς
«Πρώτα από όλα θα πω ότι το σκορ πιστεύω ότι είναι πλασματικό. Θα μπορούσε να είναι εντελώς διαφορετικό. Θεωρώ ότι μπορούσαμε να αποφύγουμε τα δύο από τα τρία γκολ και πιστεύω ότι μας αδικεί το τελικό αποτέλεσμα. Γιατί σε όλο το παιχνίδι ήμασταν πολύ καλοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δημιουργήσαμε φάσεις αρκετές, κάναμε ευκαιρίες. Απλά στο ποδόσφαιρο όταν δεν τις εκμεταλλεύεσαι, έρχεται και το δυσάρεστο όπως έγινε σήμερα και για την ομάδα μας. Αυτό έχω να πω, ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι, όχι να μη χάσουμε. Θα μπορούσαμε να το έχουμε κερδίσει».

Που λέτε ότι κρίθηκε το παιχνίδι:
«Όπως είπα και πριν το παιχνίδι χάθηκε στις ευκαιρίες που κάναμε και δεν σκοράραμε. Από εκεί και πέρα ο Αστέρας ότι θεωρητικά ευκαιρία έκανε... Γιατί πάλι σας ξαναλέω ότι τα δύο από τα τρία γκολ μπορούσαμε να τα αποφύγουμε είναι και δικιά μας ευθύνη. Το τρίτο γκολ είναι καθαρά επαγγελματικό, να φας ένα τέτοιο γκολ και να μην αντιδράσεις καθόλου, έξω από τη μεγάλη περιοχή».
 
ΑΕΛ © 2019. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top