Τα πρόστιμα που έχει κληθεί να πληρώσει μέχρι τώρα η ΑΕΛ, για τη συµπεριφορά των φιλάθλων της και παραγόντων της, για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, στο πρωτάθλημα της Super League, με το φινάλε του πρώτου μισού. Το νούμερο μάλλον θα αυξηθεί, καθώς εκκρεμεί η απολογία της για την συμπεριφορά των οπαδών της ΑΕΛ, την 15η αγωνιστική, στο εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία. Το aelole.gr συγκέντρωσε και σας παραθέτει αναλυτικά παρακάτω τα χρηματικά πρόστιμα της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Super League 2017-2018.
Ας δούμε αναλυτικά τα χρηματικά πρόστιμα των «βυσσινί»:
Α) Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Θ.Καντά: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Θ. Καντά α) χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Β) Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Α. Κούγια: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Α. Κούγια : α) τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ.

Γ) Η παρακάτω απόφαση αφορά το πρωτάθλημα SuperLeague K20,11η αγωνιστική:
α) Α.Ε.Λ. Κ-20, Κλάρα Οδυσσέα (εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά του κ. Οδυσσέα Κλάρα : επιβάλλει στην ομάδα Α.Ε.Λ. Κ-20  την χρηματική ποινή των χιλίων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Ο. Κλάρα : β) την χρηματική ποινή των χιλίων πεντακοσίων ευρώ

Δ) Για την συμπεριφορά του κ. Η. Φυντάνη καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: Επιβάλλει στον Η. Φυντάντη τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές: α) την χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) της ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για έναν (1) μήνα. Επίσης επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ  συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top