Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης, τοποθετήθηκε για την ΑΕΛ, ενώ έχοντας αντιμετωπίσει πρόσφατα, τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και την ΑΕΚ, προσπάθησε να προσεγγίσει το αυριανό ντέρμπι. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, χαρακτήρισε πιο... τσαμπουκαλεμένη ομάδα τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως θα έχει το πάνω χέρι, αν το βγάλει αυτό μέσα στο γήπεδο στο ματς της Τετάρτης. Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Φυντάνης
Για το που μπορεί να φτάσει η ΑΕΛ φέτος: 
«Από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και μετά οι οπαδοί μας έρχονται αρκετά στο γήπεδο. Αυτό είναι το όπλο μας και μας δίνει ώθηση. Τα παιδιά που ήρθανε στην ομάδα μπορούν να βοηθήσουν. Θέλουμε ένα ρόστερ γρήγορων παικτών και νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε ψηλά. Θα περιμένουμε να περάσουμε τα δύσκολα παιχνίδι, δηλαδή μετά τον Παναθηναϊκό, για να μπορέσουμε να κοιτάξουμε λίγο παραπάνω».

Για το πως είναι να παίζει μια ομάδα χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο: 
«Στόχος είναι να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να παίζουμε κάθε φορά για τη νίκη. Έχουμε φιλόδοξους παίκτες που παίζουν και για την ομάδα, αλλά και για τον εαυτό τους, αφού θέλουν να δείξουν το ταλέντο τους. Στόχος μας είναι το Κύπελλο, να περάσουμε στον ημιτελικό και να δούμε μετά την κλήρωση».

Για τον Ντέλετιτς και πόσο θα λείψει: 
«Είναι παίκτης που μπορεί να κρατήσει τη μπάλα στην επίθεση. Θα λείψει τουλάχιστον 25 μέρες και θα είναι μεγάλη απώλεια για μας»

Για το πως είδε την ΑΕΚ: 
«Εμείς εστιάσαμε την προσοχή μας στα δύο παιχνίδια που κέρδισε εκτός έδρας με Παναιτωλικό και Λεβαδειακό που η ΑΕΚ έκανε τα καλύτερα της παιχνίδια. Εμείς διαβάσαμε αυτά τα ματς και δώσαμε το βάρος της άμυνας μας στον άξονα. Είχαμε 8 παίκτες έξω από την περιοχή και δεν μπορούσε η ΑΕΚ να βρει χώρους και έτσι την ανακόψαμε. Μας ευνόησε το ματς και ο τρόπος που έπαιξε η ΑΕΚ. Ξέραμε ότι θα έπαιζε με 4 πίσω και αυτό μας βοήθησε. Όταν παίζαμε άμυνα ο αντίπαλος δεν μπορούσε να περάσει με τίποτε. Ποτέ ας πούμε δεν συνεργάστηκαν ο Αραούχο με τον Λιβάγια όπως κάνουν σε όλα τα παιχνίδια της ΑΕΚ γιατί έπεφταν πάνω στη ζώνη μας. Και αν προσέχαμε και λιγάκι στην επίθεση με τον Ντέλετιτς, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και το τρίποντο».

Για το αν υπάρχει διαφορά ποιότητας Ολυμπιακού – ΑΕΚ: 
«Εμείς και με τον Ολυμπιακό είχαμε το ίδιο σκεπτικό όπως και με την ΑΕΚ και αν δεν είχαμε δεχθεί το γκολ εκείνο που φάγαμε θα είχαμε πάρει και το Χ. Ο Ολυμπιακός είναι πιο τσαμπουκαλεμένη ομάδα από την ΑΕΚ, αλλά δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Η ΑΕΚ προσπαθεί να είναι πιο τεχνική ομάδα στο κέντρο, αλλά ο Ολυμπιακός έχει περισσότερο πάθος και αν το βγάλει έχει το προβάδισμα». 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top