Δείτε και διαβάστε αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στη Συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του πρωταθλήματος της Super League ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Αστέρα Τρίπολης, που έγινε στο Γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στη Τρίπολη. Δείτε τα όσα είπε ο βοηθός προπονητή της ΑΕΛ, Ανδρέας Λαυδαριάς και ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Σάββας Παντελίδης.
Αναλυτικά o Ανδρέας Λαυδαριάς
«Πρώτα από όλα θα πω ότι το σκορ πιστεύω ότι είναι πλασματικό. Θα μπορούσε να είναι εντελώς διαφορετικό. Θεωρώ ότι μπορούσαμε να αποφύγουμε τα δύο από τα τρία γκολ και πιστεύω ότι μας αδικεί το τελικό αποτέλεσμα. Γιατί σε όλο το παιχνίδι ήμασταν πολύ καλοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δημιουργήσαμε φάσεις αρκετές, κάναμε ευκαιρίες. Απλά στο ποδόσφαιρο όταν δεν τις εκμεταλλεύεσαι, έρχεται και το δυσάρεστο όπως έγινε σήμερα και για την ομάδα μας. Αυτό έχω να πω, ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι, όχι να μη χάσουμε. Θα μπορούσαμε να το έχουμε κερδίσει».

Που λέτε ότι κρίθηκε το παιχνίδι:
«Όπως είπα και πριν το παιχνίδι χάθηκε στις ευκαιρίες που κάναμε και δεν σκοράραμε. Από εκεί και πέρα ο Αστέρας ότι θεωρητικά ευκαιρία έκανε... Γιατί πάλι σας ξαναλέω ότι τα δύο από τα τρία γκολ μπορούσαμε να τα αποφύγουμε είναι και δικιά μας ευθύνη. Το τρίτο γκολ είναι καθαρά επαγγελματικό, να φας ένα τέτοιο γκολ και να μην αντιδράσεις καθόλου, έξω από τη μεγάλη περιοχή».

Αναλυτικά ο Σάββας Παντελίδης:
«Πρώτα απ'όλα γνωρίζοντας πράγματα μέσα από τα αποδυτήρια θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την διάθεση που έδειξαν. Γιατί ήμασταν αρκετά κουρασμένοι και από εκεί και πέρα νομίζω ότι κερδίσαμε σήμερα γιατί κάποια παιδιά βρέθηκαν σε καλή μέρα. Συγκριτικά με προηγούμενες εμφανίσεις μας σήμερα δεν πήγαμε τόσο καλά τουλάχιστον μέχρι το πρώτο γκολ και για ένα δεκάλεπτο αφού μας ισοφάρισε η ΑΕΛ. Η αύρα που έχουμε αποκτήσει στο πρωτάθλημα νομίζω ότι μας έδωσε την νίκη. Θα βρούμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να ανασυνταχτούμε για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια. Είμαι χαρούμενος για την νίκη αλλά υπήρξαν και κάποια πράγματα που με προβλημάτισαν και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε».

Για το αν κάποιος παίκτης ξεχώρισε:
«Δεν θα με ακούσεις να μιλήσω για κάποιον προσωπικά. Είμαστε όλοι μαζί. Σήμερα ήταν ο Μιχάλης αύριο θα είναι κάποιος άλλος. Η ομάδα είναι ο Αστέρας Τρίπολης και σήμερα κερδίσαμε όλοι».

Για το αν νοιώθει ότι έχει περιορισμένες λύσεις:
«Σε σχέση με την ομάδα που είχε τις 5 συνεχόμενες νίκες υπάρχουν πολλές αλλαγές. Ο Ιγκόρ που έχει φύγει, ο Γιαννούλης που έβγαλε ένα πρόβλημα τραυματισμού τις τελευταίες μέρες, ο Καλτσάς και ο Τσιλιανίδης. Είναι λοιπόν πολύ δύσκολο μια ομάδα να αλλάζει τόσα πολλά βασικά της στελέχη από αγώνα σε αγώνα. Ασφαλώς και είμαστε λίγοι. Ομως προσπαθούμε και δίνουμε το 100%. Και για να σας προλάβω θα μιλήσω γι'αυτό πριν με ρωτήσετε. Η περίοδος του Ιανουαρίου είναι δύσκολη και πολύ δύσκολα πετυχαίνει ότι και αν κάνεις. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να πάρουμε κάτι απλά για να πάρουμε».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top