Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Γιάννης Μασούρας, για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. Αναλυτικά ο Γιάννης Μασούρας:
Ποιο από τα δύο γκολ πανηγύρισες πιο πολύ:
«Κοιτάξτε όταν πετυχαίνεις γκολ, είτε το πρώτο είτε το δεύτερο σίγουρα έχεις μεγάλη χαρά και θέλεις να πανηγυρίσεις και τα δύο. Στο πρώτο ήταν γκολ της ισοφάρισης, στο δεύτερο που πήραμε το προβάδισμα, εννοείτε πως θα το πανηγύριζα περισσότερο από το δεύτερο».

Είναι τα πρώτα σου γκολ σε επαγγελματική καριέρα:
«Εννοείται είναι τα πρώτα μου γκολ είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γι αυτό. Είναι ικανοποίηση για τον εαυτό μου. Έχω χάσει πολλές ευκαιρίες στα παιχνίδια αλλά με τη δουλειά βελτιώνεσαι και αυτό φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Γιατί δεν σου δίνουν πολλές ευκαιρίες; Γιατί είσαι μικρός 
«Κοιτάξτε με τους προηγούμενους προπονητές που είχαμε δεν έπαιρνα ευκαιρίες. Τώρα με τον κ. Φυντάνη που με ξέρει από 15 χρονών με εμπιστεύτηκε από την αρχή που ήρθε, πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έως τώρα έχω πάρει όλα τα παιχνίδια και κάθε παιχνίδι του δείχνω ότι ανεβαίνω, γι αυτό με εμπιστεύεται περισσότερο.

Εσύ νιώθεις μια γεμάτη χρονιά από σένα:
Μέχρι στιγμής από τα συγκεκριμένα παιχνίδια που έχω παίξει είναι γεμάτη χρονιά αλλά δεν σταματάμε εδώ, συνεχίζουμε μέχρι τέλους και ότι πάρουμε το καλύτερο».

Σήμερα τι πήρατε: 
«Σήμερα είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο θα μας βοηθήσει για το δεύτερο παιχνίδι. Σίγουρα στο δεύτερο παιχνίδι θα πάμε για τη νίκη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Από ότι βλέπετε και στο γήπεδο είμαστε μια οικογένεια μέσα στα αποδυτήρια και αυτό μας βοηθάει να παίζουμε και εκτός και εντός έδρας. Θα ήθελα να αφιερώσω τα γκολ που έβαλα στην οικογένεια μου που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει σε ότι και να κάνω στη ζωή μου».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top