Ο Λουτσιάνο Ντε Σόοουζα αναφέρθηκε στην απόφαση του ν' αποχωρήσει από τη θέση του βοηθού προπονητή της Ξάνθης, πριν από το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΛ, στα Πηγάδια και για την συνέχεια της καριέρας του, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ARENA FM. Για το ότι δεν θα είναι πλέον βοηθός προπονητή στην Ξάνθη:
«Το ταξίδι σταμάτησε χθες μετά από δύο χρόνια σε αυτήν την ομάδα, μια ομάδα που ξεκίνησα το 1995 πρώτη φορά σαν ποδοσφαιριστής και δύο χρόνια τώρα σαν βοηθός προπονητή. Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι να ευχαριστήσω τον κύριο Λουτσέσκου που παρόλο που δεν ήμουνα επιλογή του, δέχθηκε να είμαι ο συνεργάτης του για έναν ολόκληρο χρόνο. Ένας προπονητής που με βοήθησε και μου άνοιξε τα μάτια και έμαθα κάποια πράγματα μαζί του και τώρα οκτώ μήνες μαζί με τον κύριο Ράσταβατς πιστεύω ότι είχαμε μια καλή συνεργασία, όμως πιστεύω ότι ήρθε το τέλος για μένα σ’ αυτή την ομάδα και κρατάω τις καλές αναμνήσεις».

Για το επαγγελματικό του μέλλον:
«Είχα αποφασίσει να φύγω μετά το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΛ για το Κύπελλο, αλλά απλά έκανα μια συζήτηση με την διοίκηση και μου ζητήθηκε να μείνω μέχρι το παιχνίδι με την Λαμία. Από σήμερα περιμένω να βρω κάτι για να συνεχίσω την καριέρα μου. Αν δεν βρω κάτι ο θεός βοηθός και περιμένω».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top