Δείτε αναλυτικά τι είπε ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ της ΑΕΛ, Φερνάντο Γουάλας, για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. Αναλυτικά ο Φερνάντο Γουάλας:
«Ήταν ένα ματς το οποίο παίζαμε κόντρα σε μία ομάδα που βρίσκεται συνεχώς στις τρεις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, μια πολύ καλή ομάδα. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο οπότε είχαμε στήσει μία τακτική, η οποία ήταν του στυλ να περιμέναμε την ΑΕΚ, διότι ξέραμε ότι θα μας πιέσει πάρα πολύ και καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε».

Για το αποτέλεσμα που ήρθε: 
«Αυτό το ματς θα μας δώσει έξτρα αυτοπεποίθηση για την συνέχεια, διότι προερχόμασταν από δύο άσχημα αποτελέσματα. Ακολουθούν παιχνίδια για το Κύπελλο, ενώ υπάρχει και ένα δύσκολο ματς κόντρα στον Ατρόμητο στην Αθήνα και σίγουρα θα νοιώσουμε πολύ καλύτερα με τους εαυτούς μας. Θα έχουμε έξτρα αυτοπεποίθηση για τα επόμενα ματς».

Για το αν θα έπρεπε η ομάδα της ΑΕΛ να παίξει ποιο επιθετικά: 
«Μετά το τέλος του αγώνα σίγουρα μπορεί να σκεφτούμε ότι θα μπορούσαμε να είχαμε επιτεθεί λίγο περισσότερο, να είχαμε κάνει κάτι παραπάνω στην επίθεση για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς από αυτό το παιχνίδι και όχι μόνο τον ένα. Αλλά αν σκεφτούμε ποιον είχαμε αντίπαλο τότε ναι ακόμα και αυτός ο ένας βαθμός μας ικανοποιεί διότι πρέπει να σκεφτούμε το πόσο καλά ματς είχε η ΑΕΚ ερχόμενη σε αυτό το παιχνίδι κόντρα σε εμάς. Συνολικά είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας και από τον ένα βαθμό, απέναντι στην ΑΕΚ».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top