Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάββας Παντελίδης, στη συνέντευξη Τύπου για την εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του με την ΑΕΛ. Αναλυτικά ο Σάββας Παντελίδης:
"Πρώτα απ'όλα γνωρίζοντας πράγματα μέσα από τα αποδυτήρια θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την διάθεση που έδειξαν. Γιατί ήμασταν αρκετά κουρασμένοι και από εκεί και πέρα νομίζω ότι κερδίσαμε σήμερα γιατί κάποια παιδιά βρέθηκαν σε καλή μέρα. Συγκριτικά με προηγούμενες εμφανίσεις μας σήμερα δεν πήγαμε τόσο καλά τουλάχιστον μέχρι το πρώτο γκολ και για ένα δεκάλεπτο αφού μας ισοφάρισε η ΑΕΛ. Η αύρα που έχουμε αποκτήσει στο πρωτάθλημα νομίζω ότι μας έδωσε την νίκη. Θα βρούμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να ανασυνταχτούμε για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια. Είμαι χαρούμενος για την νίκη αλλά υπήρξαν και κάποια πράγματα που με προβλημάτισαν και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε".

Για το αν κάποιος παίκτης ξεχώρισε:
"Δεν θα με ακούσεις να μιλήσω για κάποιον προσωπικά. Είμαστε όλοι μαζί. Σήμερα ήταν ο Μιχάλης αύριο θα είναι κάποιος άλλος. Η ομάδα είναι ο Αστέρας Τρίπολης και σήμερα κερδίσαμε όλοι".

Για το αν νοιώθει ότι έχει περιορισμένες λύσεις:
"Σε σχέση με την ομάδα που είχε τις 5 συνεχόμενες νίκες υπάρχουν πολλές αλλαγές. Ο Ιγκόρ που έχει φύγει, ο Γιαννούλης που έβγαλε ένα πρόβλημα τραυματισμού τις τελευταίες μέρες, ο Καλτσάς και ο Τσιλιανίδης. Είναι λοιπόν πολύ δύσκολο μια ομάδα να αλλάζει τόσα πολλά βασικά της στελέχη από αγώνα σε αγώνα. Ασφαλώς και είμαστε λίγοι. Ομως προσπαθούμε και δίνουμε το 100%. Και για να σας προλάβω θα μιλήσω γι'αυτό πριν με ρωτήσετε. Η περίοδος του Ιανουαρίου είναι δύσκολη και πολύ δύσκολα πετυχαίνει ότι και αν κάνεις. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να πάρουμε κάτι απλά για να πάρουμε".
 
ΑΕΛ © 2019. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top