Ήταν ένας αγώνας με πολύ λίγη δυσκολία για την ΑΕΛ Καναδά απέναντι στους Γερμανούς. Ήταν μια ΑΕΛ από τα παλιά. Ωραία κυκλοφορία της μπάλας, μεταβιβάσεις με φαντασία, σπουδαίες αποκρούσεις, όποτε χρειάστηκε, συνεχής πίεση στη Γερμανική ομάδα με αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό λαθών. Ακόμα και ο τερματοφύλακας Σιλντίσκι σκόραρε, αλλά ο διαιτητής δεν το μέτρησε. Για την ΑΕΛ σκόραραν οι Άντριου (2), Μάρλοου και ο Έντσον ντος Ρέις. Μετά τον αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ σχολίασε για την εμφάνιση της ομάδας του και τον νεοπαοκτηθέντα Έντσον ντος Ρέις.
«Κατ’ αρχάς θέλω να πω ότι είμαι πολύ περήφανος για όλους τους παίκτες μας. Κανένας δεν σταμάτησε να τρέχει απόψε. Το σχέδιο του αγώνα εκτελέστηκε άψογα. Οι αμυντικοί μας ήταν σταθεροί και δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους να κάνουν παιχνιδι. Οι μέσοι μας κυκλοφοροΰσαν τη μπάλα εξαίσια και δημιούργησαν κάποια θαυμάσια τέρματα. Όπως πάντα ο Σιλντίσκι έπαιξε υπέροχα. Όσο για τον νεοαποκτηθέντα παίκτη νομίζω ότι ο Έντσον συμπληρώνει καλά τους Άντριου, Κοέλιο και Μάρλοου. Αλληλοτροφοδοτούνταν και μπέρδευαν τους Γερμανούς αμυντικούς. Πρέπει να κρατήσουμε αυτή τη νίκη.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας», δήλωσε ο προπονητής Μίλτον Γουγουλιάς.

Για την 12η αγωνιστική η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την προσεχή Παρασκευή, 23:00, την Curinga, αγώνας που θα αποτελέσει crash test για τους «βυσσινί».

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top