Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας έκανε νέα προσωπική δήλωση, αυτή την φορά στην εφημερίδα «Ελευθερία» με αφορμή την ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, ενώ κάνει πρόταση να χρηματοδοτήσει την ομάδα μαζί με τους συνεργάτες του υπό τον όρο να φύγουν οι νυν διοικητικοί που θεωρεί ότι απέτυχαν ενώ υποστηρίζει ότι δεν έχουν δυνατότητες να διοικούν το ιστορικό ερασιτεχνικό σωματείο. Αναλυτικά η προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια:
«Παρακολουθώντας το κατάντημα, τη διοικητική ανυποληψία αλλά και την αγωνιστική ανυποληψία όλων των τμημάτων της ερασιτεχνικής ΑΕΛ και ειδικά μετά τη χθεσινή ανακοίνωση-απάντηση που εξέδωσαν προς εμέ οι διοικούντες της, το περιεχόμενο της οποίας όποιος το διαβάσει είναι βέβαιο ότι δεν θα μπορεί να δώσει μια πειστική απάντηση στο ερώτημα για ποιον λόγο θέλουν να μένουν «γαντζωμένοι» στη διοίκηση της ερασιτεχνικής ΑΕΛ.
Από τη στιγμή μάλιστα που τους έχει γυρίσει την πλάτη το υγιές σώμα των φιλάθλων αφού από χίλια μέλη ψηφίζονται συμπεριλαμβανομένων και των δικών μας ψήφων μόλις από 53!
Ούτε διοικητικά, ούτε οικονομικά μπορούν να προσφέρουν τίποτα. Το να ζητάω να διοικήσω ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι η ΑΕΛ με τα χρήματα του Καντώνια, με τα χρήματα του Πηλαδάκη, με τα χρήματα του Πλεξίδα, με τα χρήματα του Κούγια, με τα χρήματα των χορηγών, με τα χρήματα από τις εισπράξεις των ακαδημιών ΧΩΡΙΣ να έχουν την προσωπικότητα να διοικήσουν ούτε και τα χρήματα για να καλύψουν τις ανάγκες των τμημάτων το θεωρώ εκ του πονηρού.
Οι άνθρωποι αυτοί αποδεικνύονται ότι με βάση τη χθεσινή ανακοίνωση διεκδικούν μόνο την ιδιότητα του μυαλοπώλη λέγοντας: «δώστε μας τα λεφτά σας ιδιοκτήτες της ΠΑΕ ΑΕΛ, δώστε και τα λεφτά σας χορηγοί και θα τα κάνουμε εμείς κουμάντο» χωρίς να έχουν διοικήσει ούτε περίπτερο.
«Δώστε μας τα λεφτά για να μας μάθουν και να παίξουμε ένα ρόλο στο τεράστιο οικοδόμημα που έχει δημιουργήσει η ποδοσφαιρική ΑΕΛ χωρίς εμείς να διαθέτουμε ούτε προσωπικότητα, ούτε χρήματα.» Αυτό είναι δυστυχώς το σκεπτικό τους.
Κατόπιν όλων αυτών όπως ο Μαρινάκης επιχορηγεί τον ερασιτέχνη και διοικεί τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, όπως ο Σαββίδης ουσιαστικά διοικεί και χρηματοδοτεί τον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, όπως ο Μελισσανίδης εκτός του τμήματος μπάσκετ διοικεί και χρηματοδοτεί την ερασιτεχνική ΑΕΚ, όπως ο Βαρδινογιάννης, ο Κόκκαλης παλαιότερα διοικούσαν και χρηματοδοτούσαν τα ερασιτεχνικά σωματεία έτσι και στην ΑΕΛ εγώ με τους συνεργάτες μου θα χρηματοδοτήσουμε τα τμήματά της (γυναικείο και ανδρικό βόλεϊ, ανδρικό μπάσκετ) ώστε όλα τα τμήματα να μην διασύρουν το όνομα της ΑΕΛ με τις συμμετοχές σε συνοικιακά πρωταθλήματα και με διασυρμούς σε εθνικά πρωταθλήματα και να μην έχουμε ανθρώπινα δράματα όπως αυτών των μπασκετμπολιστών και του προπονητή που είναι άστεγοι και νηστικοί.
Απ’ ό,τι πληροφορούμαι και στα υπόλοιπα τμήματα που παίζουν σε συνοικιακά πρωταθλήματα είναι απλήρωτοι οι προπονητές και οι αθλητές ακόμα και στα οδοιπορικά τους.
Αυτό που θέλω να πράξω είναι να οργανώσουμε με τους συνεργάτες μου τις ακαδημίες σε όλα τα αθλήματα ώστε πραγματικά να παραχθούν μεγάλοι αθλητές που θα επανδρώσουν τα ανδρικά και γυναικεία τμήματα.
Ένα μήνυμα προς τους κυρίους που διοικούν την ερασ. ΑΕΛ. Κύριοι είστε πολύ μικροί στην κοινωνική σας παρουσία, στην επαγγελματική σας παρουσία και στις οικονομικές σας δυνατότητες για να διοικείτε ένα τόσο πολύ μεγάλο σωματείο πουλώντας μόνο την ΑΕΛική ιδέα την οποία υποβαθμίζετε κάθε μέρα με τις συμπεριφορές σας.
Δεν διοικείται έτσι η ΑΕΛ. Η χθεσινή πορεία την οποία οργανώσατε πιθανολογώντας ότι θα ηττηθούμε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπως κάνατε πέρυσι στο παιχνίδι με την Ξάνθη που πιθανολογούσατε ότι θα υποβιβαστούμε, αποδεικνύει ακόμα και στους πλέον ευκολόπιστους τον ρόλο που παίζετε και σας έχουν γυρίσει την πλάτη.
Κάποια παιδάκια με κουκούλες που διοργανώνουν πορείες τραυματίζουν δύο οικογενειάρχες ιδιωτικής ασφάλειας και βρίζοντας εμένα και τη νεκρή μάνα μου δεν σας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσετε το καταστροφικό σας έργο.
Φύγετε και ασχοληθείτε με άλλα ενδιαφέροντα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top