Πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου και η ΑΕΛ Καναδά γνώρισε νέα ήττα, αυτή τη φορά από την ομάδα της Ρουμανίας. Πέραν της ήττας η ΑΕΛ έχασε και τον πρώτο της σκόρερ, Κιθ Άντριου, ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή πέντε λεπτά πριν τη λήξη. Μετά από σέντρα ο Άντριου έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής θεώρησε ότι χρησιμοποίησε το χέρι του και τον απέβαλε. Ήταν καθαρή κεφαλιά, με τους Ρουμάνους να το επιβεβαιώνουν στον διαιτητή. «Είμαι σίγουρος ότι ο διαιτητής έδωσε σκόπιμα την κόκκινη κάρτα. Γνώριζε ακριβώς τι έκανε. Απέβαλε τον καλύτερο παίκτη του MMSL ώστε να δώσει την ευκαιρία στους Ρουμάνους να νικήσουν», δήλωσε ο προπονητής Μίλτον Γουγουλιάς.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι Ρουμάνοι άνοιξαν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Βόιτσεκ Σιλντίσκι, απέκρουσε πέναλτι και πραγματοποίησε πολλές σωτήριες αποκρούσεις. Η ΑΕΛ ισοφάρισε τον αγώνα με τον Ντ. Ολιβέιρα πριν την αποβολή του Άντριου, ενώ αμέσως μετά την αποβολή οι Ρουμάνοι προηγήθηκαν με 2-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Ρουμανίας προσπέρασε την ΑΕΛ στη βαθμολογία. Μετά και τη νέα συνεχόμενη ήττα οι «βυσσινί» δεν μπορούν να υπολογίζουν στον στόχο της ανόδου και θα αρκεστούν σε απλή συμμετοχή για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Μετά τον αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.
Επόμενος αγώνας για την ΑΕΛ την προσεχή Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου, 18:30, με τους Γερμανούς.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top