Ο εν αργία δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος και μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα της Super League, αναφέρθηκε ακόμα και στο ματς ΑΕΛ-Ατρόμητος, την δικαστική του περιπέτεια αλλά και τις απειλές προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, μιλώντας στο Αθλητικό Μετρόπολις.
Αναλυτικά ο Αχιλλέας Μπέος:
Για τις απειλές στον κ.Γραμμένο: «Προφανώς μιλάμε για ενέργειες εκφοβισμού απλά δε μπορώ να το αναφέρω όταν δεν έχω αποδείξεις».

Ενώ συνέχισε: «Τα τελευταία τριάντα χρόνια δεν έχει γίνει τέτοιο πρωτάθλημα που πρωταθλητής χειμώνας έπρεπε να είναι ο Ατρόμητος με το γκολ στο ματς της Λάρισας που δεν μέτρησε και όσα λάθη έχουν γίνει από τους διαιτητές είναι ανθρώπινα. Τέσσερις ομάδες να διεκδικούν επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα. Αυτό δεν έγινε τυχαία. Οφείλεται σε αλλαγή νοοτροπίας παραγόντων. Αυτό εάν δεν το στηρίξουμε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Εάν αυτό συνεχιστεί και βοηθήσουν και στο κομμάτι της βίας σύντομα θα δούμε τα γήπεδα γεμάτα.
Θα ήθελα να πάρει αυτός που πραγματικά το αξίζει. Θα ήθελα να το πάρει οποιοσδήποτέ εκτός από τον Ολυμπιακό χωρίς να αδικηθεί για να έχει καλύτερη ομορφιά και καλύτερο σασπένς.
Εάν η δικαστική μου περιπέτεια οδηγηθεί σε αθώωση οφείλεται να πείτε μια δημόσια συγγνώμη.
Η σχέση μου με τον Μαρινάκη δεν αμφισβητήθηκε. Όπως και με τον Μελισσανίδη και με Σαββίδη. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι επειδή κάθομαι το ίδιο τραπέζι επειδή κάνει τρίφυλλο κάνω και εγώ. Ήμουν φίλος του ήμασταν είκοσι ώρες μαζί αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχα τη δυνατότητα να ορίζω να προγραμματίζω και να δίνω εντολές».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top