Στην επικαιρότητα βρέθηκε το θέμα της σχέσης Σούπερ Λίγκας – NOVA και ειδικότερα της επέκτασης της συμφωνίας των δύο πλευρών και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, λόγω της «καταληκτικής ημερομηνίας» της 15ης Ιανουαρίου.
Όπως είναι ήδη γνωστό το συνδρομητικό κανάλι προτείνει για την επόμενη σεζόν το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ μαζί με κάποιους άλλους όρους που αφορούν στη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα και την επαναφορά των πλέι οφς. To ποσό αυτό αφορά τις 15 από τις 16 ομάδες του πρωταθλήματος, αφού ο ΠΑΟΚ έχει υπογράψει χωριστά συμβόλαιο με τη NOVA.
Το SDNA αποκαλύπτει την αντιπρόταση της Super League στην πρόταση των 30 εκατ. ευρώ της NOVA. Oι ΠΑΕ του συνεταιρισμού ζητούν επιπλέον 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Το 1,5 εκατ. ευρώ με τη μορφή μπόνους στους «μικρομεσαίους», κάτι που δόθηκε και πέρυσι τον Αύγουστο ώστε να υπάρξει συμφωνία και να αρχίσει το πρωτάθλημα και τα δύο εκατομμύρια ευρώ επειδή η NOVA πούλησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος στη Vodafone και στη Wind έναντι περίπου 7 εκατ. ευρώ.
Η NOVA δεν δείχνει να δέχεται την αντιπρόταση του συνεταιρισμού και επομένως αυτή τη στιγμή όλα είναι στον αέρα!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top