Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ, κος Γιάννης Καλογιάννης στη χτεσινή συνέντευξη παρουσίασης των μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας, δήλωσε επί λέξη (σε σύνδεσμο και το σχετικό βίντεο): «Τώρα στο συμβόλαιο από την Ερασιτεχνική στην εταιρεία του Γήπεδου Λάρισας δε μπήκε μία παράγραφος, ότι βρέξει χιονίσει με οποιοδήποτε καθεστώς το γήπεδο είναι η έδρα της ΑΕΛ με ένα νόμιμο ποσό, δε το βάλανε διόλου. Εγώ λέω τους ξέφυγε, όσοι έχουν γνώση λένε είναι εκ του πονηρού, πάρτε αυτό από την αρχή για να μη βρίσκουμε μετά λόγους στη πορεία, μία παράγραφος που δε μπήκε ότι αυτό το γήπεδο θα είναι στην ομάδα ότι θα παίζει με ένα 15%». Ας ειπωθεί για χιλιοστή φορά:
Το Σωματείο τότε («πολεμώντας τον Πηλαδάκη» όπως αναφέρει συχνά πυκνά και ο τωρινός πρόεδρος της ΠΑΕ Κος Λιόντος) ζητούσε στη Σύμβαση υπογραφής μεταξύ Γηπέδου Λάρισας ΑΕ και Σωματείου να υπάρξουν 3 αλλαγές, μεταξύ των οποίων η ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΗ ΠΑΕ για τη τέλεση των ποδοσφαιρικών αγώνων της. Οι αλλαγές αυτές ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΓΑ, προϋπόθεση για να προχωρήσει η υπογραφή της σύμβασης και η κατασκευή του γηπέδου.
Ουσιαστικά η ΓΓΑ ζητούσε η σύμβαση να είναι πανομοιότυπη με τη σύμβαση εκχώρησης του γηπέδου Καραϊσκάκη στη ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Α.Ε. (Ας ρωτήσει ο κος Κούγιας για λεπτομέρειες τους κυρίους με τους οποίους έχει πλέον «ήρεμες σχέσεις» στη πόλη του Πειραιά…).
Επισυνάπτεται το σχετικό ΦΕΚ 25/8/2008 όπου με κίτρινο έχει σημειωθεί η προαπαίτηση της έγκρισης της σύμβασης από τη ΓΓΑ.
Ήταν τότε που το «κακό» Σωματείο καθυστερούσε να υπογράψει τη σύμβαση και στερούσε από την πόλη την κατασκευή του γηπέδου και υπό την πίεση όλων (και προπαντός της ΓΓΑ που δεν ενέκρινε οποιαδήποτε άλλη μορφή σύμβασης πέραν αυτής που ήδη είχε εγκριθεί για το Γήπεδο Καραϊσκάκη) ενέκρινε την υπογραφή της σύμβασης στις 23/10/2008.
Το Σωματείο δε θα αφήνει πλέον αναπάντητες τις όποιες υπόνοιες του κάθε συκοφάντη για «εκ του πονηρού στάση» του, ειδικά όταν αυτές οι υπόνοιες αποσκοπούν προφανώς για άλλη μια φορά να το στοχοποιήσουν. Ανοχή τέλος.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top