Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Νίκος Γκόλιας, για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. Αναλυτικά ο Νίκος Γκόλιας
«Πρώτα από όλα όταν χάνεις ένα εντός έδρας παιχνίδι, τα πρώτα συναισθήματα που σε ξυπνάνε είναι η απογοήτευση και η στεναχώρια. Θεωρώ ότι ήταν το χειρότερο μας εντός έδρας παιχνίδι για φέτος. Σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καθόλου στη ροή του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω είχαμε τη μπάλα για 45 λεπτά, παρόλα αυτά δεν καταφέραμε να κάνουμε την τελική φάση, που θα μας φτάσει τουλάχιστον να ισοφαρίσουμε. Σίγουρα μετά από τέτοια ήττα θα πρέπει κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά να κάνει την αυστηρή αυτοκριτική του, ώστε να μπορέσουμε στον επόμενο αγώνα που είναι πάλι στην έδρας μας με τον Πλατανιά να πάρουμε τη νίκη».

Αν είχες την ευκαιρία να ξεκινήσει και πάλι ο αγώνα τι θα ζητούσες από τους συμπαίκτες σου να αλλάξει, ώστε να καταφέρετε να πάρετε βαθμό ή βαθμούς
«Σίγουρα θα ζητούσα μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση και να διεκδικήσουμε με πιο πολύ πάθος την κάθε μονομαχία. Πιστεύω ότι ήταν το πρώτο παιχνίδι που σίγουρα τα παιδιά τα έδωσαν όλα, απλά θεωρώ ότι χάσαμε πολλά λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και έτσι ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα που πήρε στο πρώτο ημίχρονο».

Οι αρκετές απουσίες του Παναθηναϊκού σας έκαναν να τον υποτιμήσετε
«Όχι αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση, ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα, ασχέτως τα προβλήματα που έχει την φετινή χρονιά και σε άλλα παιχνίδια είχε παίξει επιθετικός ο Δώνης και μάλιστα είχε σκοράρει. Σε καμία των περιπτώσεων δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, όπως όλους τους αντιπάλους μας τους σεβόμαστε αλλά δεν τους φοβόμαστε. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε όπως είπα και προηγουμένως είναι να κάνει ο καθένας την αυτοκριτική του να αναλάβει τις ευθύνες του και να βάλουμε τις βάσεις να καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Πλατανιά στην έδρα μας».

Περιπλέκουν μετά από αυτήν την ήττα τα πράγματα για την ΑΕΛ ή δεν θα την επηρεάσουν μέχρι το τέλος
«Σίγουρα μέχρι να τελειώσουν μαθηματικά κάτι δεν μπορείς να εφησυχαστείς. Εμάς στόχος μας από την αρχή της χρονιάς είναι να είμαστε στην πρώτη δεκάδα. Πιστεύω ότι όταν έρχεται μία ήττα στην έδρα σου γεννιόνται ερωτήματα για το αν η ομάδα θα κινδυνέψει ή όχι. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε σαν ποδοσφαιριστές είναι να κλείσουμε τα στόματα μας και να δουλέψουμε σκληρά στο γήπεδο και στην προπόνηση και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι η δουλειά μας στο γήπεδο και αυτό πρέπει να το αποδείξουμε από τον επόμενο αγώνα στην έδρα μας».

Κοιτώντας τα στατιστικά βλέπουμε τελευταία νίκη με Λαμία (27/12) και η ομάδα δεν έχει σκοράρει σε 7 παιχνίδια, θεωρείς ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην ομάδα ή είναι θέμα ψυχολογίας πως το κρίνετε οι ποδοσφαιριστές
«Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα επιθετικό, έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές που έχουν βάλει 4-5 γκολ. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα επιθετικό. Αυτό που είπα και προηγουμένως ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του, ο καθένας να δουλεύει ξεχωριστά για να παρατάξει έναν καλύτερο εαυτό, στον αγώνα της Κυριακής που μας έρχεται και από εκεί και ύστερα πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν».

Πως θα χαρακτήριζες την ήττα από τον Παναθηναϊκό
«Σας είπα μετά από μια τέτοια ήττα τα πρώτα πράγματα που ξυπνάνε μέσα σου είναι στεναχώρια και απογοήτευση. Αυτό το πράγμα πρέπει να μας σκληρύνει να μας πεισμώσει και αυτό να φανεί στο γήπεδο. Όπως είπα κλειστά στόματα και δουλειά».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top