Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στους λόγους που απομακρύνθηκαν ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης και ο Λαρισαίος κεντρικός αμυντικός, Βαγγέλης Μόρας, αυτήν τη φορά μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM. Το λόγο που έφυγε ο Βαγγέλης Μόρας: 
«Για τους ίδιους λόγους που ήρθε, για τους ίδιους λόγους έφυγε. Είναι κεφάλαιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είχαμε κάνει μια συμφωνία, μου έδωσε το δικαίωμα και μόνο αν πει κάτι διαφορετικό θα αντιδράσω. Γιατί είπε κάτι πρώτα σε έναν συνεργάτη μου. Χρειάζεται λεπτή διαχείριση σε ένα τέτοιο ρόστερ. Αν θέλει ο ίδιος ο Βαγγέλης Μόρας, ας βγει να πει ο ίδιος τι μου είπε».

Την απόφασή του να απομακρύνει τον Ηλία Φυντάνη: 
«Δεν ήταν αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα. Ήταν μετά από όσα είχαν συμβεί μετά τον αγώνα με τη Λαμία. Δεν έχει σχέση μόνο με συμπεριφορές προπονητικές. Είναι καλός προπονητής ο κ. Φυντάνης. Σκεφτείτε ότι μέχρι 20 Δεκεμβρίου είχαμε συγκεντρώσει 20 βαθμούς. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, γιατί παίξαμε με τις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος. Έχουμε καλό πρόγραμμα πλέον με βατά παιχνίδια. Για να πάρεις αυτό που θέλεις πρέπει να κερδίσεις, να βάλεις γκολ. Συνέβησαν ορισμένα πράγματα εξωγηπεδικά, που δεν έχουν να κάνουν με μένα αλλά το πώς διαχειρίζεσαι μια επιτυχία. Αγωνιστικά είναι πολύ πιο συντηρητικός προπονητής από ό,τι θα ήθελα. Έπαιζε ποδόσφαιρο σκοπιμότητας απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους. Δεν έχεις την πολυτέλεια όμως να μην αξιοποιείς Περόνε, Λεοζίνιο και Αγκάνοβιτς και να παίζεις με πολλά αμυντικά χαφ. Αλλά δεν είναι ο βασικός λόγος που τον αντικαθιστούμε αυτός. Δεν θέλω να αναφερθώ στους λόγους».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top