Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του κλειστού πρωταθλήματος MMSL η ΑΕΛ Καναδά επικράτησε της αδύναμης Taxandria με 6-1. Η Taxandria κλείστηκε στα καρέ της έχοντας παθητικό ρόλο περιμένοντας την ΑΕΛ, η οποία εξαπέλυε επιθέσεις κατά κύματα. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 3-0. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πανομοιότυπο με το πρώτο με πολλές ευκαιρίες για την ΑΕΛ. Δύο «κανονιές» του Άντριου τράνταξαν τη συμβολή των δοκών, σχεδόν ανυψώνοντας το δίχτυ από τον τάπητα!
Με το σφύριγμα της λήξης ο φωτεινός πίνακας έγραφε 6-1 για την ΑΕΛ.
Για τους «βυσσινί» σκόραραν από τρία (3) τέρματα οι Άντριου και Ντος Ρέις.

Ο προπονητής της ΑΕΛ έκανε το παρακάτω σχόλιο:
«Ήταν ένα παιχνίδι που περιμέναμε ότι θα κερδίσουμε. Αν δεν μπορείς να κερδίσεις τις ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στον πίνακα τότε δεν έχεις καμιά δουλειά στις υψηλότερες κατηγορίες.
Η άμυνά μας ήταν πολύ δυνατή απόψε. Οι μέσοι μας υποστήριξαν τους επιθετικούς μας και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Η χημεία ανάμεσα στους Άντριου και Ρέις είναι μαγική. Ο τερματοφύλακάς μας, Ρόσι, έκανε σπουδαίες αποκρούσεις, όποτε χρειάστηκε. Μια εξαιρετική προσπάθεια από όλους τους παίκτες. Θα το επαναλάβω. Πρέπει να κερδίσουμε όλους τους εναπομείναντες αγώνες», δήλωσε ο Μίλτον Γουγουλιάς.
Για την 15η αγωνιστική, την προσεχή Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου, 22:00, η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο Sporting.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top