Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Αλέξη Κούγια. Για όσα έχει δηλώσει κατά του ΠΑΣ ο κ. Κούγιας:
«Δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτόν τον κύριο. Καλά θα κάνει να ασχοληθεί με την δική του ομάδα. Εμείς δεν είμαστε θυγατρική ομάδα κανενός. Πουλήσαμε και πουλάμε παίκτες σε όλες τις ομάδες. Τίποτα δεν ισχύει από όσα λέει. Μήπως είμαστε θυγατρική της Άρσεναλ και δεν το ξέρω; Του αρέσει να μιλά έτσι και το μόνο που επιζητά είναι να κάνει διάλογο. Αν ξέρει κάτι παραπάνω ας το παρουσιάσει. Αυτά που λέει είναι γελοιότητες».

Για τη δήλωσή του ότι ο ΠΑΣ έχει τελειώσει ηθικά:
«Όχι μόνο δεν τελείωσε ο ΠΑΣ αλλά είναι σε καλό δρόμο. Στην δική του θητεία έψαχναν να βρουν που είναι τα χωριά που έπαιζε η ομάδα. Απορώ γιατί δεν τον ρωτήσατε ποτέ να μας πει ποιο είναι το ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο που άφησε και ποια δύο πούλμαν».

Για τα πόσα είναι τελικά τα χρέη της ομάδας, που κατά τον κ. Κούγια έχουν φτάσει τα 8 εκατομμύρια και γιατί δεν έχει προστατεύσει παίκτες και προπονητή από τις προσβολές που δέχτηκαν και αντ’ αυτού κλείστηκαν και φιλικά με την ΑΕΛ: 
«Το 2015 είχαμε χρέη ως «προίκα» και από προηγούμενες διοικήσεις. Από τα 8 πλέον το χρέος έπεσε στα 3,9. Θα μου πείτε για ποιο λόγο επωμιστήκαμε παλιά χρέη. Εμείς ξεκινήσαμε με το ίδιο ΑΦΜ, δεν αλλάξαμε. Όταν έγινε έλεγχος από την εφορία, τα χρέωσε στην υπάρχουσα διοίκηση. ‘Ηταν αγνώστου προέλευσης προηγούμενες διοικήσεις και δεν μπορούσε η εφορία να τα ταυτοποιήσει. Είμαστε στα δικαστήρια γι’ αυτό το θέμα. Μέχρι το καλοκαίρι θα έχει ξεκαθαρίσει πιστεύω. Το μειώσαμε αυτό το χρέος στο 50% και μας βοήθησε η πώληση ποδοσφαιριστών».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top