Ηλίας Φυντάνης και Μιχάλης Γρηγορίου έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Δείτε τις πιθανές ενδεκάδες για την σημερινή αναμέτρηση (03/02, 17:15) της ΑΕΛ με τον Πανιώνιο στο AEL FC ARENA, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες αλλαγές στις ενδεκάδες των δύο ομάδων. Πιθανή ενδεκάδα ΑΕΛ
Κάτω από τα δοκάρια Μπόζοβιτς, δεξιά στην άμυνα ο Μασούρας, με κεντρικούς αμυντικούς τους Γκόλια, Γιοβάνοβιτς και αριστερά στην άμυνα ο Γουάλας. Αμυντικό χαφ ο Λαγός με Φατιόν, μπροστά τους ο Αγκάνοβιτς, δεξιά ο Μιλοσάβλιεβιτς, αριστερά ο Κριζμάν ή Μλαντένοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Ναζλίδης.

Πιθανή ενδεκάδα Πανιώνιος
Κάτω από τα δοκάρια ο Κότνικ, δεξιά ο Βλάχος ή Παπαγεωργίου, στο κέντρο της άμυνας Μπανανά, Γκιοατά και αριστερά ο Σαραμαντάς. Αμυντικούς μέσους τον Κόρμπο και τον Σαββίδη ή Ουάσιγκτον. Στο δεξί άκρο της επίθεσης τον Λάμπρου και στο αριστερό τον Σπιριντόνοβιτς, με τον Μασούρα να έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Γεσίλ που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top