Ανακοίνωση απάντηση του εκπροσώπου της Γήπεδο Α.Ε., Μίμη Τσακμακίδη, με αφορμή την πρόσφατη αναφορά του Αλέξη Κούγια, στο πρόσωπό του. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μίμη Τσακμακίδη:
Ο συγκεκριμένος τύπος κάνει μια «γενναία » προσπάθεια είτε περιγραφικά, είτε αναφορικά να με καταδείξει ως υπαίτιο διαφόρων πραγμάτων και καταστάσεων προφανώς για να δικαιολογήσει την αποτυχία του στο θέμα συσπείρωσης του κόσμου που είναι και το βασικό ζητούμενο .
Ποτέ δεν έβαλα κανέναν να βρίσει κανέναν και ειδικότερα αυτόν, διότι δεν είναι στον χαρακτήρα μου να λειτουργώ έτσι .Δεν ασχολούμαι και δεν ασχολήθηκα ποτέ μαζί του με τον τρόπο που ο ίδιος προσπαθεί απεγνωσμένα να πείσει τον κόσμο, το γεγονός βέβαια ότι πρότεινα στον κ. Πηλαδάκη να γίνει συμφωνία για το Γήπεδο μόνο με εκχώρηση μέρους των τηλεοπτικών είναι κάτι που με κάνει εχθρό του Κουγια για ευνόητους λόγους και το γνώριζα εξ αρχής. Τα υπόλοιπα της σύμβασης είναι αυτά που έχει προτείνει ο ίδιος, τα αποδεχτήκαμε και υπογράψαμε.
Απαντώ ρεπορταζιακα – και θα εξακολουθώ να το κάνω – μόνο σε ότι αφορά στα της σύμβασης διότι δεν ανέχομαι να βγαίνουν η να αιωρούνται στοιχεία που δεν είναι αλήθεια, πχ η ΑΕΛ δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ, ότι το Γήπεδο στοιχίζει 800.000 ευρώ και τέτοιου είδους ανοησίες. Ποτέ μου δεν είπα ούτε 1% παραπάνω από την αλήθεια και την πραγματικότητα , το Γήπεδο βάση σύμβασης στοιχίζει 330.000€ και κατά την προσωπική μου εκτίμηση και εισήγηση στον κ Πηλαδάκη είναι παρά πολύ λίγα .
Ακόμα και σήμερα προσπαθώ με πολύ δύσκολες συνθήκες να κάνω την δουλειά μου, να παλεύω δηλαδή να εφαρμοστεί η σύμβαση, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.
Τον συγκεκριμένο τύπο δεν τον σέβομαι και δεν τον εκτιμώ διότι αυτά που πρεσβεύει είτε με την συμπεριφορά του είτε με τις δηλώσεις του με βρίσκουν εντελώς αντίθετο. Μου προκαλούν δε ιδιαίτερη εντύπωση οι δηλώσεις του περί ηθικής, εντιμότητας, καθαρότητας και λοιπές τέτοιες εκφράσεις σε βαθμό που πιστεύω ότι δεν ξέρει το τι σημαίνουν, έρχονται μάλιστα σε πλήρη αντίθεση με την πρόσφατη συμπεριφορά του και με όλα όσα- βρίζοντας και απειλώντας με -μου έλεγε στην είσοδο των vvip, αλλά αυτά θα συζητηθούν εκεί που πρέπει.
Τέλος θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο ότι και εγώ μόνος μου κυκλοφορώ, μόνος μου οδηγώ το αυτοκίνητο μου παρότι κάποιοι με απειλήσανε πρόσφατα. Η συμπεριφορά μου είναι η ίδια εδώ και παρά πολλά χρόνια και δεν πρόκειται να αλλάξει για κανέναν Κουγια ότι και να γίνει, με όσα λάθη έχω κάνει η συμπεριφορά μου παραμένει απόλυτα καθαρή ακόμη και με αυτούς που διαφωνώ.

Υ.Γ. Ας μην ξεχνάμε ότι ο κ Πηλαδακης τον Αύγουστο του 2015 του έσωσε την ζωή, επαναλαμβάνω του έσωσε την ζωή. Ο ίδιος άνθρωπος είναι.
Με τιμή
Τσακμακιδης Δημήτρης
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top