Η ΕΠΟ πέρασε στην αντεπίθεση με σκληρή ανακοίνωση κατά του Ολυμπιακού μετά την επιστολή - παρέμβαση του Σάββα Θεοδωρίδη και προς την UEFA για αλλαγή των διαιτητών στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Η σημερινή προκλητική ‎επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεπέρασε κάθε όριο ανοχής των θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου και κάθε υγιώς σκεπτόμενου Έλληνα φιλάθλου. Προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, αναπόδεικτες κατηγορίες, ύβρεις και συκοφαντικές αναφορές στοχοποιούν επαγγελματίες, εργαζομένους και οικογενειάρχες και σπιλώνουν σε εθνικό δίκτυο υπολήψεις, με στόχο την κατατρομοκρατηση τους ενόψει ενός ποδοσφαιρικου αγώνα, που κάποιοι αποφάσισαν να μετατρέψουν σε "ρωμαική αρένα", αποβλέποντας σε μικροπολιτικά οφέλη για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης.
Είναι προφανές δε ότι πλέον μετέρχονται κάθε μεθόδου προκειμένου να αποσταθεροποιήσουν κάθε διαδικασία εξυγίανσης. Στην προσπάθεια τους αυτή δεν διστάζουν μαλιστα να εξευτελίσουν το ποδόσφαιρο της χώρας μας και σε διεθνές επίπεδο.
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν πρόκειται να εμπλακεί σ αυτή την προσχεδιασμενη άθλιοτητα!
Εφεξής τον λόγο έχουν τα αρμόδια όργανα, στα οποία θα παραπεμφθεί όποιος τορπιλίζει το ήπιο κλίμα των αγώνων, δημιουργεί κίνδυνο πρόκλησης κρουσμάτων βίας στα γήπεδα και προκαλεί με τη συμπεριφορά του το δημόσιο αισθημα και το φίλαθλο πνεύμα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top