Ως μια σκληρή ομάδα στην αμυντική τους λειτουργία χαρακτήρισε την ΑΕΛ ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Λημνιός. Ο 19χρονος άσος μίλησε στη Nova για το παιχνίδι με τους «βυσσινί» στην Τούμπα. Για την κατάσταση της ομάδας ενόψει της συνέχειας:
«Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, τόσο ψυχολογικά, όσο και αγωνιστικά. Κοιτάμε με την ίδια σοβαρότητα τον αγώνα με την ΑΕΛ, σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να μπούμε σοβαροί και να επιβάλλουμε από την αρχή το παιχνίδι μας και να πάρουμε το τρίποντο, γιατί ούτως ή άλλως είναι μονόδρομος».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την ΑΕΛ:
«Παίζουμε στην έδρα μας. Το θετικό είναι ότι θα έχουμε δίπλα τον κόσμο μας και αυτό θα φέρει μία έξτρα πίεση στον αντίπαλο. Θα μπούμε από το πρώτο λεπτό για να κυριαρχήσουμε και να πιέσουμε τον αντίπαλο. Η ΑΕΛ είναι μία ομάδα, η οποία είναι σκληροτράχηλη και παίζει σκληρή άμυνα, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις και να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας για να πάρουμε την νίκη» .

Για την μάχη του πρωταθλήματος:
«Πιστεύω ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Έχουμε άλλα 10 παιχνίδια, 10 τελικούς. Κοιτάμε το καθένα ξεχωριστά και θα τα δίνουμε όλα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και ελπίζω να κατακτήσουμε τον στόχο μας».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top