Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τις διαφορές των δύο Δικεφάλων μίλησε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην παρουσία του Αλέξη Κούγια στον πάγκο των «βυσσινί» μιλώντας στο Μetropolis 95,5. Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Φυντάνης:
Το αν ήθελε τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου: 
Όχι, θα ήθελα ότι θέλει κι ο Πανιώνιος. Εδώ που φτάσαμε καλό να κάνουμε προσπάθεια να πάμε στον τελικό μια και ΑΕΛ και Πανιώνιος είναι ισάξιες ομάδες. Όσον αφορά ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι ισοδύναμες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερες μονάδες, είναι δίκαια πρώτος αλλά νομίζω ότι η ΑΕΚ έχει καλύτερη ψυχολογία συνόλου και αυτό φαίνεται στα εκτός έδρας παιχνίδια. Για μας θα είναι το ίδιο δύσκολο».

Τον αγώνα της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα: 
«Σε όλα τα παιχνίδια μας παίζουμε για να πάρουμε αποτέλεσμα. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ερχόμαστε με ελλείψεις από τιμωρίες και τραυματισμούς και θα κάνουμε ένα ροτέισον σε 3-4 θέσεις γιατί στα τρία τελευταία παιχνίδια παίξανε οι ίδιοι 9-10 ποδοσφαιριστές και ακολουθούν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια στην έδρα μας με Παναθηναϊκό και Πλατανιά που θέλουν πολύ προσοχή».

Την παρουσία του Αλέξη Κούγια στον πάγκο μετά από όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι με τον Ελ Καντουρί: 
«Το συμβάν με τον Ελ Καντουρί νομίζω ότι ήταν μια παρεξήγηση. Δε νομίζω να συμβεί κάτι γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μία σοβαρή ομάδα και δε θα μπει σε περιπέτειες να χαλάσει το κλίμα και να κινδυνέψει με τιμωρία. Είτε είναι στο πάγκο ο κ. Κούγιας είτε δεν είναι, εγώ κάνω τη δουλειά μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Τη σύγκριση μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ: 
«Ο ΠΑΟΚ υπερτερεί στο ρόστερ και η ΑΕΚ στο αγωνιστικό πνεύμα. Αυτό έχω δει στα τελευταία 6-7 παιχνίδια,. Βέβαια πλέον ο ΠΑΟΚ παίρνει βαθμούς και εκτός έδρας και έχει εναλλακτικές λύσεις. Για μένα, όποιος και να παίξει στον ΠΑΟΚ είναι το ίδιο. Όμως η ΑΕΚ μπορεί κατά τη διάρκεια ενός αγώνα να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της και να σε αιφνιδιάσει. Αυτό είναι έργο Χιμένεθ. Στο δικό μας το παιχνίδι το έκανε τρεις φορές, όμως το κάναμε κι εμείς και ήρθε το 0-0. Η μαχητικότητα της ΑΕΚ φαίνεται γιατί παίζει πιο αμυντικά από τον ΠΑΟΚ που παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, εντός κι εκτός έδρας. Βλέπεις τον Μάτος συνέχεια στην αντίπαλη περιοχή, δεν το κάνουν αυτό άλλες ομάδες. Όλη η Ελλάδα βλέπει ότι ο ΠΑΟΚ, πλην των δύο σέντερ μπακ, έχει φουλ επιθετική νοοτροπία. Την μαχητικότητα την κάνει η τακτική και σε μικρότερο βαθμό είμαστε κι εμείς έτσι. Να μη δεχτούμε γκολ. Το ίδιο έκανε Χιμένεθ και στα δύο ματς με τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ παίζει επιθετικά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτό έκανε και στη Λάρισα μόνο που εμείς τον μπλοκάραμε εκείνη την ημέρα».

Τη μάχη του τίτλου: 
«Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στον βαθμό. Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει την ΑΕΚ θα έχει το προβάδισμα αλλά να ξέρετε θα χαθούν κι άλλοι βαθμοί, κι απ’ τις δύο ομάδες».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top