Πληροφορηθήκαμε άρθρο του εργαζόμενου στο ΑΠΕ δημοσιογράφου Γιώργου Μανταίου, ο οποίος επί ιδιοκτησίας Πηλαδάκη εργάστηκε στο γραφείο τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ και αρχικά μας δημιούργησε έκπληξη πως ένας εργαζόμενος του ΑΠΕ χρησιμοποιεί την επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΕ για ένα θέμα που αφορά τους γνωστούς ανώνυμους υβριστές του προπονητού μας Ηλία Φυντάνη για μια ανθρώπινη, χαρακτηριστική για τον ίδιο, αντίδραση του σε τόσες χυδαίες και εξυβριστικές επιθέσεις εναντίον του. Το ψάξαμε το θέμα και μάθαμε ότι ο συγκεκριμένος πρώην έμμισθος εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ορκισμένος οπαδός της ΑΕΚ και βεβαίως στενοχωρήθηκε πάρα πολύ για το ατυχές αποτέλεσμα του πρόσφατου αγώνα μεταξύ μας, που μπορεί και να στερήσει το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, αλλά μάθαμε επίσης ότι ο συγκεκριμένος αποτελεί και μέλος όλης αυτής της παρέας των εμμίσθων υπαλλήλων επί εποχής Πηλαδάκη, που περνάνε μαύρες μέρες με τα όσα έχει καταφέρει η ποδοσφαιρική μας ομάδα στην τρέχουσα σεζόν σε πρωτάθλημα και κύπελλο και τα σχέδια και τα πανώ πάνε χαμένα.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δηλώνει ότι στηρίζει ανεπιφύλακτα τον προπονητή, που μαζί με τους παίκτες μας ανέστησαν και το μόνο το οποίο έχουμε να συστήσουμε στο μέλος της οικογενείας μας πλέον Ηλία Φυντάνη είναι να μην πέφτει στην παγίδα που του στήνουν οι επαγγελματίες άθλιοι ανώνυμοι (επίσημα τουλάχιστον, γιατί εμείς γνωρίζουμε ποιοι είναι) των σκουπιδιών του διαδικτύου.

Το μήνυμα που θέλουμε να δώσουμε είναι ότι γνωρίζουμε πλέον, ότι μετά από οποιοδήποτε άτυχο αποτέλεσμα για την ΑΕΛ, αναμενόμενο ή όχι, τα γνωστά σκουλήκια που δεν τολμούν να γράψουν ούτε το μικρό τους όνομα βγαίνουν από το καβούκι τους και δείχνουν την χαρά τους.

Ευτυχώς για αυτούς που χάσαμε, γιατί πως αλλιώς θα ξεπεραστεί η πίκρα των όσων συμβαίνουν στο αθλητικό σπίτι τους (πρώτοι μονίμως από το τέλος, απλήρωτοι, άστεγοι και αν δεις και ποιοι είναι από πάνω είσαι για το ψυχιατρείο).

Και ένα μήνυμα στον κ. Μανταίο: Δεν αποπροσανατολιζόμαστε και την ώρα που πρέπει και στον αγώνα που πρέπει θα είμαστε πανέτοιμοι.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top