Η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ έφτασε …κοντά στην πηγή αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, καθώς ηττήθηκε στην Αγιά από τον Ερμή 72-66, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να πάρει μια βαθιά βαθμολογική ανάσα. Οι βυσσινί παρότι προηγούνταν στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού στα τελευταία λεπτά δεν είχαν το καθαρό μυαλό, έχασαν εύκολα την υπέρ τους διαφορά και δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα. Στην ανακοίνωση του ρεπορτάζ του αγώνα η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ αναφέρθηκε και στη διαιτησία.

Υ.Γ. : Μία κακή διαιτησία δεν είναι είδηση και μπορεί να συμβεί στον καθένα. Μια καθοριστικά κακή διαιτησία σε έναν κρίσιμο αγώνα, είναι κάτι λιγότερο σύνηθες αλλά και δικαιολογείται. Αυτό που δεν μπορεί να εξηγηθεί και φυσικά ούτε να δικαιολογηθεί είναι η συμπεριφορά του διαιτητή Παγώνη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο με αποκορύφωμα τις ύβρεις, τις χυδαιότητες και προσπάθεια επίθεσης σε μέλος της ομάδας μας που διαμαρτυρήθηκε εντόνως, επικαλούμενος μάλιστα ποδοσφαιρικά αφεντικό λέγοντας: «σας μπιπ ο τάδε». Για όλα αυτά, αφού δεν τόλμησε να γράψει τίποτα στο φύλλο αγώνα, παρά μόνο να καλέσει από την Λάρισα δυνάμεις της ΟΠΚΕ, θα ενημερωθούν με έγγραφη αναφορά η ΚΕΔ και η ΕΟΚ, οι οποίες θα ερωτηθούν και για το καθεστώς και την αιτιολογία που ο συγκεκριμένος διαιτητής συνεχίζει να ορίζεται σε αγώνες. Η ΑΕΛ παρά την πικρία της ήττας θέλει να συγχαρεί τον Ερμή Αγιάς για τη νίκη, να ευχαριστήσει την διοίκηση του συλλόγου για την φιλοξενία και να ευχηθεί καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Δηλώσεις
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Χρήστος Χασανίδης δήλωσε: «Σ’ ένα ακόμη ματς χάσαμε το μυαλό μας στην τέταρτη περίοδο. Με 20 λάθη και 10 χαμένα ριμπάουντ δεν μπορείς να κερδίσεις τέτοιου είδους παιχνίδια».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top