Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Λεοζίνιο, αναφέρθηκε για την πρόκριση της ΑΕΛ στο Κύπελλο Ελλάδας επί του ΠΑΣ Γιάννινα, τον στόχο της ομάδας του στον θεσμό, αλλά και το παιχνίδι της Δευτέρας (12/02) απέναντι στον ΠΑΟΚ, μιλώντας στον ARENA FM 89,4. Αναλυτικά όσα είπε ο Λεοζίνιο:
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα:
“Πολύ δύσκολο παιχνίδι, σκόραραν το πρώτο γκολ, όμως μετά σοβαρευτήκαμε και πήραμε την πρόκριση. Αυτό κρατάμε, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό.”

Για τον στόχο της ομάδας:
“Είμαστε χαρούμενοι και τώρα απλά δεν βιαζόμαστε, περιμένουμε. Όλες οι ομάδες είναι ίδιες, δύσκολες δηλαδή. Φυσικά και θέλουμε να περάσουμε στον τελικό, η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα ιστορική και το αξίζει, όμως οι αντίπαλοι όσοι πέρασαν η θα περάσουν, θα είναι αρκετά δύσκολοι.”

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Δευτέρα:
“Πολύ δύσκολο παιχνίδι πολύ καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ, ποιοτικοί παίκτες, όμως ερχόμαστε με ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να εστιάσουμε σε αυτό το παιχνίδι.”

Για τους πολλούς Βραζιλιάνους του ΠΑΟΚ που βοηθούν πολύ την ομάδα:
“Βλέπω ότι είναι πολύ χρήσιμοι, κομβικοί για τον ΠΑΟΚ. Χαίρομαι να τους βλέπω και να τα πηγαίνουν καλά. Είναι ευχάριστο να τους παρακολουθείς. Την Δευτέρα θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι.”

Για το τελευταίο παιχνίδι του στην Τούμπα με την φανέλα του Ηρακλή:
“Ναι θυμάμαι αυτήν την στιγμή. Πολύ ωραία στιγμή. Τώρα όμως μετράει το παιχνίδι, που θα έχει φοβερή ατμόσφαιρα. Ναι έχω σκοράρει απέναντι στον ΠΑΟΚ με την Καλλονή, με τον ΟΦΗ και τον Ηρακλή, σίγουρα έχω καλή παράδοση μαζί τους! “

Για την κατάσταση του Ηρακλή:
“Μιλάω κάποιες φορές με τον Περόνε, δεν έχω εικόνα. Μαθαίνω ότι τα πάει καλά. Ελπίζω να επιστρέψει η ομάδα, πέρσι κάναμε μεγάλη προσπάθεια και σώσαμε την ομάδα από τον υποβιβασμό και πήγε στράφι. Το αξίζει είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα.”
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top