Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ, Σάκης Τσιώλης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου, την ΑΕΛ, ενώ δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί στο επικείμενο παιχνίδι της Superleague του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ, μιλώντας στο Metropolis 95.5. Αναλυτικά ο Σάκης Τσιώλης
Για την τετράδα των ημιτελικών του Κυπέλλου: 
«Πιστεύω ότι ήταν αναμενόμενη η συγκεκριμένη τετράδα. Έχω την εντύπωση πως ήταν δίκαια τα αποτελέσματα του Κυπέλλου».

Για το ποια κλήρωση θα προτιμούσε: 
«Νομίζω πως σε δύο παιχνίδια θα έλυναν καλύτερα τις διαφορές τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Σε δύο παιχνίδια έχεις περισσότερες ελπίδες να περάσεις και έτσι θα υπάρχει και καλύτερο θέαμα. Επίσης πάντα θέλω να υπάρχει μία ομάδα αουτσάιντερ στον τελικό. Είναι ωραίο να υπάρχει αυτή η ομορφιά σε έναν τελικό».

Για το ποιον θα προτιμούσε στον τελικό από τους Πανιώνιο και ΑΕΛ: 
«Θα ήθελα να περάσει η ΑΕΛ καθώς έχει τη δική της ιστορία σε αυτόν τον θεσμό, με δύο κατακτήσεις και τέσσερις τελικούς. Είναι μεγάλη υπόθεση για τον κόσμο και τους ανθρώπους της ΑΕΛ το να φτάσει η ομάδα στον τελικό».

Για το ερχόμενο αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ: 
«Η ΑΕΛ έδειξε πως δεν φοβάται κανένα. Είχε καλή απόδοση και με τον Ολυμπιακό και με την ΑΕΚ. Επίσης δεν έχει πλέον το άγχος της βαθμολογίας, ενώ η πρόκρισή της στα ημιτελικά της διοργάνωσης της έδωσε ψυχολογία. Φυσικά παίζει ρόλο και τα περιθώρια που σου δίνει ο αντίπαλος. Περιμένω να δω ένα καλό παιχνίδι».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top