Ύστερα από τρία χρόνια ο προπονητής, Γιώργος Παράσχος, τέθηκε για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τον Πλατανιά. Ο πρώην τεχνικός της ομάδας του Πλατανιά Χανίων και νυν του Απόλλωνα Σμύρνης, ρωτήθηκε για τους πρώην παίκτες του στον Πλατανιά που πήρε μαζί του στην "Ελαφρά Ταξιαρχία" και απάντησε αφήνοντας αιχμές στον πρόεδρο της κρητικής ΠΑΕ, Μανώλη Μαθιουλάκη. Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης δήλωσε στη Συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 με τον Πλατανιά, για τους Στάθη και Ντεβέσα που έπαιζαν στον Πλατανιά και τους πήρε στον Απόλλωνα:
"Τα παιδιά έκαναν προσφυγή και θα τους έπαιρνε οποιαδήποτε ομάδα. Επειδή τους γνώριζα, τους πήρα στην ομάδα μου. Ας φρόντιζε ο πρόεδρος του Πλατανιά να τους είχε πληρωμένους για να μην κάνουν προσφυγή. Αυτό φταίει, ρε παιδιά; Ότι ήρθαν στον Απόλλωνα; Αν ήταν συνεπής απέναντί τους ο πρόεδρος, δεν θα έφευγαν. Πείτε μου, ποιος έχει δίκιο; Και σε αυτό εμείς φταίμε;".

Για την επιστροφή του στα Χανιά:
"Άσχετα με τις ύβρεις κάποιων οπαδών, τις οποίες δεν θέλω να λάβω υπόψιν μου, χαίρομαι όταν έρχομαι εδώ. Τα τρία χρόνια που δούλεψα εδώ, έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Δεν θα σβήσουν από το μυαλό μου. Πάντα θα έρχομαι εδώ με αγάπη και καλή διάθεση".
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top