Δείτε αναλυτικά τι είπε ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ, Νίκος Γκόλιας, μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. Αναλυτικά ο Νίκος Γκόλιας:
Μπήκες για να διορθώσεις κάποια πράγματα:
«Κοιτάξτε να δείτε είχαμε το αποτέλεσμα. Την ώρα που μπήκα στον αγωνιστικό χώρο είχαμε το σκορ πρόκρισης. Θέλησε ο προπονητής να περάσει έναν αμυντικογενή παίκτη να βοηθήσει γιατί περιμέναμε ο ΠΑΣ να παίξει με μεγάλες πάσες στα τελευταία λεπτά. Δυστυχώς δεχθήκαμε και τα δύο τέρματα από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Παρόλα αυτά η ομάδα έδειξε την κατάλληλη σοβαρότητα και θέληση μπορώ να πω στην παράταση του παιχνιδιού».

Αυτό περιμένατε την παράταση, για να δείξετε ότι ξαναεπιστρέφετε στο παιχνίδι:
«Δεν περιμέναμε την παράταση, απλά σήμερα θέλαμε να διαχειριστούμε το σκορ που είχαμε πάρει στο γήπεδο των Ιωαννίνων».

Αλλά δεν τα καταφέρατε μέχρι ένα σημείο:
Αυτό είναι αλήθεια. Αυτό έδειξε. Παρόλα αυτά εγώ θα κρατήσω ότι η ομάδα έδειξε τη ψυχική δύναμη και το μέταλλο που έχει. Γιατί αυτή η ομάδα έχει το DNA στο θεσμό του Κυπέλλου και δείξαμε ένα πολύ δυνατό πρόσωπο, στη διάρκεια της παράτασης».

Πρώτη φορά θα αγωνιστείς σε ημιτελικά:
«Εγώ προσωπικά πρώτη φορά στην καριέρα μου θα αγωνιστώ σε ημιτελικά».

Πως θα δεις αυτήν την φιέστα:
«Κοιτάξτε να δείτε και τώρα πρώτη φορά στη ζωή μου έπαιξα στους «8» και τώρα είναι στους «4». Μακάρι να πάει όσο μακριά γίνεται. Συγχαρητήρια να δώσω σε όλους τους συμπαίκτες μου, γιατί έδειξαν ψυχικά αποθέματα που πιστεύω είναι ζηλευτά για οποιαδήποτε ομάδα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top