Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Γιάννης Μασούρας, για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. Αναλυτικά ο Γιάννης Μασούρας
«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι, όχι με την καλύτερη εικόνα. Δεχθήκαμε το γκολ και από εκεί και πέρα ο νομίζω ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε άλλη ευκαιρία. Από εκεί και πέρα ηρεμήσαμε. Σκεφτήκαμε κάποια πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο παλέψαμε να βάλουμε κάποιο γκολ, αλλά δεν ήρθε. Από εκεί και πέρα δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ο κόσμος είδε ότι αλλάξαμε εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν λέω ότι ήμασταν η ομάδα που έπρεπε να κερδίσει ή ότι παίξαμε καλύτερα, αλλά ο Παναθηναϊκός μετά το γκολ έκανε άλλη μια φάση στο τέλος του αγώνα που εμείς είχαμε ανοιχθεί. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι και άλλοι παράγοντες όμως, ήταν καθοριστικοί σε κάποιες φάσεις του παιχνιδιού».

Γιατί αυτήν η εικόνα στο πρώτο ημίχρονο
«Σίγουρα όλες οι ομάδες έχουν μια κακή μέρα, όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν μια κακή μέρα. Από εκεί και πέρα δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν ήταν ούτε φάση για μένα. Μπορώ να πω. Προσπαθήσαμε να ανακάμψουμε, είχαμε κάποιες ευκαιρίες, δεν μπορούσαμε να βάλουμε κάποιο γκολ όμως να ισοφαρίσουμε».

Κοιτώντας τα στατιστικά βλέπουμε τελευταία νίκη με Λαμία (27/12) και τελευταίο γκολ με Αστέρα Τρίπολης με το πέναλτι του Ναζλίδη, θεωρείς ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην ομάδα ή είναι θέμα ψυχολογίας μέχρι να έρθει το γκολ για να λυθούν τα πόδια όλων των ποδοσφαιριστών
«Σίγουρα η ψυχολογία είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας σε θέμα εμφάνισης, σκοραρίσματος κτλ, απλά έχουμε μια σειρά άτυχων αποτελεσμάτων, αλλά θα αλλάξουμε εικόνα και χαμηλά το κεφάλι και δουλειά».

Επόμενο ματς με τον Πλατανιά
«Όπως δεν υποτιμούμε καμιά ομάδα έτσι δεν θα υποτιμήσουμε και τον Πλατανιά. Θα κάνουμε τις αναλύσεις που κάνουμε, κάθε φορά σε κάθε παιχνίδι και από εκεί και πέρα θα παλέψουμε».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top